Alarma HomeKit: locuința iota este cea mai bună opțiune

Cupertino, July 5, 2021

Când aveam 20 de ani, am lucrat pentru o companie de telefonie independentă din Ringgold, Georgia. Unul dintre proiectele la care am lucrat a fost construirea unui produs de securitate pentru locuințe și afaceri. Am ajuns să lucrez cu clienții într-un rol de vânzări după ce am pus produsul în funcțiune. Spun toate acestea pentru a sublinia că sunt oarecum veteran în industria securității la domiciliu. Am folosit sistemul de cazare în ultimul an, așa că, dacă căutați cele mai bune opțiuni pentru un sistem de alarmă Homekit, continuați să citiți pentru a afla mai multe despre locuință.

HomeKit săptămânal este o serie axată pe accesorii pentru casă inteligentă, sfaturi și trucuri de automatizare și tot ce are de-a face cu cadrul inteligent pentru casă Apple.


Una dintre principalele diferențe între diferitele sisteme de alarmă DIY față de sistemele tradiționale este locul în care dispozitivele sunt montate și modul în care comunică. Cu sistemul meu de alarmă anterior, existau declanșatoare de ușă cu cablu din spate la un panou central din dulapul meu. Tastatura și senzorul de mișcare erau, de asemenea, cablate. 110V alimentează totul și avea o rezervă de baterie. Singura metodă de comunicare era o linie telefonică tradițională.

Cu sistemele DIY, este aproape întotdeauna un fel de tehnologie fără fir între senzori și stația de bază. Majoritatea alarmelor DIY funcționează în afara conexiunii la internet și includ adesea o cartelă SIM pentru backup celular.

reședință iota review

Monitorizasem de-a lungul anilor diferite sisteme de alarmă, cum ar fi Nest Secure (am termostate Nest) și SimpliSafe, dar nu găsisem unul care să mă facă să vreau să refac complet configurarea mea completă. La începutul anului 2020, locuința a adăugat suport HomeKit liniei lor iota, așa că am făcut saltul și am fost foarte fericit în ultimul an.

Când mi-am făcut investiția inițială, am ales kitul de pornire iota, am adăugat o tastatură dedicată, două monitoare de fum, trei senzori de ușă subțiri și un detector de mișcare suplimentar. Kitul de pornire iota include o stație de bază, un senzor obișnuit de ușă și un portofoliu. Stația de bază constă dintr-o cameră încorporată 1080p (funcționează cu HomeKit) și un senzor de mișcare încorporat. Stația de bază funcționează pe Wi-Fi (necesită Ethernet pentru configurarea inițială), are o opțiune de rezervă celulară și include o baterie încorporată dacă se oprește. Senzorul de mișcare independent se află în camera mea de zi, stația de bază iota cu camera și senzorul de mișcare secundar acoperă o altă zonă, iar tastatura se află în spălătoria noastră.

tastatură de ședere

Tastatura este destul de unică prin faptul că se conectează la placa de perete cu magneți. Această caracteristică facilitează montarea și scoaterea acestuia. Include o baterie încorporată și trebuie încărcată prin Micro USB la fiecare șase luni sau cam așa ceva. În ultimul an, am folosit tastatura numai atunci când trebuie să dezarmăm alarma și aș prefera să nu-mi iau iPhone-ul pentru a-l dezarma folosind aplicația de cazare. Privind în urmă, l-aș mai cumpăra din nou, deoarece este o opțiune de copie de rezervă frumoasă și aș fi avut găuri de fixat în gips-carton de la keypard-ul anterior de pe vechiul meu sistem.

senzori pentru ușă

Un aspect al sistemelor de alarmă DIY care nu-mi place este cât de mari sunt senzorii ușii. În general sunt cărămizi albe care se montează în apropierea vârfului ușii. Totuși, tehnologia lor este relativ simplă. O parte a senzorului ușii este un magnet, iar alta este emițătorul real. Când ușa este deschisă, „sigiliul” este rupt și asta trimite un semnal către alarmă.

ușă slimline

Abode are trei tipuri diferite de senzori de ușă / fereastră. Au un model standard, un mini model și un model subțire. Modelul subțire mi-a atras imediat atenția, deoarece se potrivește într-un blocaj de ușă și rămâne ascuns. Modelele standard și mini sunt alimentate de baterii înlocuibile. Cele normale vor dura 10 ani, iar mini va dura patru ani. Modelul subțire va dura opt ani, dar nu poate fi înlocuit. Au, de asemenea, un model încastrat, dar veți dori să mergeți pe acel traseu numai dacă vă simțiți bine în foraj. Am reușit să testez modelul mini și cel subțire și ambele au putut fi instalate în câteva minute, fără niciun fel de instrumente. Puteți vedea modelul subțire în fotografia de mai sus. Pe vremea când foloseam locuința, nu am avut nicio problemă cu senzorii ușii care se deconectau de la stația de bază. A fost impecabil. Ușile sunt, de asemenea, expuse ca senzori de ușă de alarmă HomeKit, astfel încât să puteți construi automatizări în jurul lor.

monitor de fum

Când am comandat monitoarele de fum, am presupus că sunt detectoare de fum propriu-zise, ​​dar nu sunt. Acestea sunt menite să fie montate lângă detectoarele de fum existente, care sunt conectate la casă. Monitoarele detectează sunetul pe care îl fac detectoarele de fum și apoi declanșează alarma. Deși nu știam toate acestea atunci când am comandat, este un mod destul de inteligent de a face senzorii mai mici și mai mici, în timp ce obținem rezultatul. Totuși, monitoarele de fum nu sunt compatibile cu HomeKit.

camera de cazare cu integrare HomeKit

Stația de bază iota de cazare include o cameră încorporată 1080p (poate fi dezactivată în setări) care poate fi programată pentru a începe să realizeze videoclipuri atunci când alarma este declanșată. De asemenea, poate fi adăugat la aplicația Apple Home, unde puteți crea diferite automatizări în jurul acesteia. În general, funcționează bine. O avem îndreptată spre ușa din față, acționând ca un al doilea senzor de mișcare. Singura mea reclamație este că nu acceptă HomeKit Secure Video. Compania a depus o mulțime de lucrări pentru a îmbunătăți calitatea fluxurilor sale video și au lansat și câteva camere independente suplimentare.

Senzor de rupere a sticlei

Nu am achiziționat inițial senzorul acustic de spargere a sticlei, dar recent l-am adăugat la sistemul meu. Întotdeauna mi-au plăcut senzorii de spargere a sticlei ca o modalitate de a adăuga o acoperire suplimentară atunci când sunteți acasă atunci când sistemul este în modul său acasă, care are senzorii de mișcare dezactivați.

O caracteristică suplimentară a senzorului de spargere a geamului este că este expus în HomeKit ca senzor de mișcare, astfel încât îl veți putea folosi pentru automatizări bazate pe senzori.

Senzor multiplu

Unul dintre produsele la care nu am acordat prea multă atenție la prima mea achiziție a fost senzorul multi. Este un dispozitiv mic, dar special conceput pentru a monitoriza mișcarea, temperatura și lumina. Puteți utiliza toate aceste funcții pentru a crea automatizări în interiorul locuinței, dar, evident, puteți utiliza și interiorul HomeKit. Funcționează ca un senzor de mișcare normal, dar într-un profil mult mai mic. Avea o durată de viață a bateriei de patru ani, cu o baterie înlocuibilă. Este unul dintre acele produse pe care fiecare proprietar de locuință ar trebui să le ridice odată cu comanda inițială.

Planuri lunare

abode iota plans 1

Ca și în cazul oricăror sisteme de alarmă, există diferite modalități de „monitorizare” a sistemului. Cu locuința, aveți trei opțiuni care se pot potrivi oricărui buget. Planul gratuit vă permite să monitorizați alarma de la distanță folosind conexiunea la internet de acasă. Acesta include trei zile de stocare media și acces pentru a crea automatizări.

Planul Connect (80 USD / an) oferă toate lucrurile incluse în planul gratuit, dar activează și conexiunea LTE ca rezervă. De asemenea, împiedică stocarea media până la 14 zile.

Planul Secure crește stocarea media la 90 de zile, dar activează, de asemenea, monitorizarea profesională 24/7, împreună cu o garanție nelimitată pe dispozitivele dvs., dacă plătiți anual.

Am mers cu planul Secure, deoarece include monitorizare 24/7, deoarece am vrut ca cineva să poată suna la poliție / pompieri dacă alarma se declanșează și nu sunt disponibil. Când m-am înscris, am obținut primul meu an pentru 100 USD cu o achiziție de kit de pornire, dar urcă doar până la 200 USD după aceea. Economisesc 15% din asigurarea proprietarilor mei, de asemenea, așa că ajunge să coste și mai puțin.

Am declanșat alarma de câteva ori în ultimul an și am fost destul de impresionat de reacția lor la apeluri și de procesul de anulare a expedierii. Când alarma dvs. se declanșează, primiți notificări push de alertă, un e-mail și un apel telefonic de la domiciliu în doar câteva secunde.

locuieste procesul de instalare a sistemului de alarma homekit

În general, instalarea este simplă. Odată ce deconectați stația de bază, o conectați la Ethernet și la alimentare, apoi deschideți aplicația de cazare. Tastați codul gateway-ului dvs. și acesta începe procesul de configurare. Odată ce l-am configurat, am putut să-l conectez la Wi-Fi, astfel încât să-l pot pune într-o locație mai bună. Activarea senzorilor ușii a durat doar câteva secunde, iar apoi am mai petrecut încă un minut montându-i. Senzorii de fum au durat aproximativ trei minute fiecare, dar asta s-a datorat în principal faptului că a trebuit să găsesc un scaun cu trepte pentru a-i înșuruba în tavan.

Montarea tastaturii și a celui de-al doilea senzor de mișcare a fost, de asemenea, o briză absolută. Cred că am petrecut o jumătate de oră instalând și configurând totul. Principalul sughiț pe care l-am întâlnit a fost că am introdus inițial stația de bază într-un dispozitiv de protecție la supratensiune care se află pe o mufă HomeKit și a fost oprit. Mi-au luat cinci minute bune să-mi dau seama ce se întâmplă. Odată ce totul a fost configurat, am putut să o invit pe soția mea să se alăture casei noastre, astfel încât să o poată gestiona și opera.

rezidența integrării HomeKit

abode iota

Așa cum am menționat în primul meu paragraf, integrarea alarmelor HomeKit este unul dintre lucrurile care m-au determinat să apăs pe declanșatorul kitului de pornire iota de la domiciliu. Cu integrarea HomeKit, pot, de asemenea, să profitez de configurarea mea inteligentă de acasă pentru a lucra cu locuința. Toată configurarea pentru HomeKit se face în aplicația de cazare. Acesta generează un cod HomeKit, apoi îl adăugați manual în aplicație. În sistemul meu, senzorii de mișcare, camera și senzorii ușii sunt compatibili cu HomeKit.

Una dintre funcțiile HomeKit pe care le folosesc în prezent este atunci când senzorul de mișcare vede mișcarea între 5:00 AM și 7:00 AM, declanșează lampa din bucătăria noastră care este conectată printr-un Wemo Mini Smart Plug. Mă trezesc în jurul orei 5:00, așa că vreau această lumină aprinsă când îmi pregătesc cafeaua de dimineață.

O altă integrare HomeKit este că alarma automată se activează atunci când nu mai detectează mișcări după ora 22:00, deoarece suntem probabil în pat. Folosesc o singură automatizare în aplicația Abode pentru iPhone, și așa va activa automat alarma dacă eu și soția mea suntem amândoi plecați de acasă. Aș fi putut face acest lucru în interiorul aplicației Home, dar am vrut să testez automatizările și în aplicația locuinței. Dacă sunteți un utilizator greu IFTTT, acesta acceptă și platforma.

Când locuința a lansat pentru prima dată asistența HomeKit, aș vedea ocazional temutul HomeKit niciun raspuns mesaj de eroare care ar necesita de obicei un ciclu de alimentare. După aproximativ o lună, actualizările de firmware au rezolvat problema și acum are o experiență HomeKit foarte stabilă.

Având aproape toate accesoriile expuse în HomeKit a făcut din cel mai bun sistem de alarmă HomeKit ușor de instalat și accesibil.

Încheiați revizuirea alarmei HomeKit

În general, sunt destul de mulțumit de achiziționarea sistemului de securitate IOTA. În prezent construiesc o nouă casă și intenționez să folosesc în continuare locuința în această nouă casă. Plănuiesc să-mi iau stația de bază iota și să cumpăr noi senzori de ușă subțiri, câțiva senzori de mișcare și câteva monitoare de fum. (Nu am cerut o unitate de revizuire, am plătit-o). Înlocuiește un sistem vechi, așa că sunt fericit că acum îl pot monitoriza și gestiona de la distanță. Folosind camera încorporată care înregistrează videoclipuri când sună alarma, pot verifica acasă dacă se întâmplă ceva. Deoarece planul pe care îl folosesc include suport LTE, nu trebuie să-mi fac griji că cineva îmi taie linia telefonică și dezactivează comunicarea cu stația de monitorizare.

Integrarea HomeKit o face o alegere naturală pentru oamenii din ecosistemul Apple. Dacă doriți să utilizați Nest Secure, puteți verifica recenzia mea despre Starling Home Hub, dar în caz contrar, aș recomanda să stați.

Singurul sughiț pe care l-am avut este că, în prima noapte, integrarea HomeKit a fost blocată. O repornire rapidă a stației de bază a remediat-o imediat. În opinia mea, abode iota este cel mai bun sistem de alarmă DIY pentru utilizatorii Apple datorită integrării sale HomeKit, hardware-ului excelent și instalării ușoare. Plănuiesc să adaug și pe camera de dormit cu sonerie când va fi lansată.

Puteți achiziționa o alarmă HomeKit de la reședință sau de pe Amazon. Dacă intenționați să activați monitorizarea, aș recomanda să achiziționați direct din reședință, deoarece acestea oferă o reducere atunci când le asociați.

FTC: folosim link-uri de afiliere automată care câștigă venituri. Mai Mult.

ALOGIC 9 to 5 GaN Chargers Banner

Consultați 9to5Mac pe YouTube pentru mai multe știri Apple:

Best selling & Top trending HomeKit product in our shop at this moment

HomeKit.Blog is in no way affiliated with or endorsed by Apple Inc. or Apple related subsidiaries.

All images, videos and logos are the copyright of the respective rights holders, and this website does not claim ownership or copyright of the aforementioned.

All information about products mentioned on this site has been collected in good faith. However, the information relating to them, may not be 100% accurate, as we only rely on the information we are able to gather from the companies themselves or the resellers who stock these products, and therefore cannot be held responsible for any inaccuracies arising from the aforementioned sources, or any subsequent changes that are made that we have not been made aware of.

HomeKit.Blog Is A Participant In The Amazon Services LLC Associates Program, An Affiliate Advertising Program Designed To Provide A Means For Sites To Earn Advertising Fees By Advertising And Linking To Amazon Store (Amazon.com, Or Endless.com, MYHABIT.com, SmallParts.com, Or AmazonWireless.com).

The opinions expressed on this website by our contributors do not necessarily represent the views of the website owners. 

Copyright © 2022 HomeKit Blog
. All rights reserved
United States