Cea mai bună cameră inteligentă de securitate devine puțin mai bună

Cupertino, March 26, 2021

Arlo Ultra 2 este a doua generație a camerei emblematice 4K Arlo. Este modelul premium de vârf al companiei și se mândrește cu câteva îmbunătățiri față de predecesorul său Arlo Ultra.

Printre acestea se numără o durată mai lungă de viață a bateriei (6 luni în loc de 3 până la 6) și o conectivitate mai bună (acum funcționează cu 5Ghz, precum și cu o autonomie crescută de 2,4 Ghz).

În toate celelalte privințe, aceasta este aceeași cameră inteligentă de securitate 4K fără fir, rezistentă la intemperii, care este în mod constant în topul celor mai bune ratinguri ale camerei noastre de securitate.

Câmpul vizual de 180 de grade, reflectorul încorporat și sirena și designul complet wireless sunt toate prezente și corecte, la fel ca prețul vertiginos de ridicat.

Spre deosebire de multe dintre noile camere Arlo - inclusiv Pro 4 - aceasta necesită în continuare o conexiune la un Smart Hub.

Vă va costa 599 USD pentru a începe cu un kit Arlo Ultra 2 - care vă oferă două camere și un hub. Sau 299 USD pentru a ridica o cameră nouă și a o adăuga la hub-ul dvs. existent. Aceasta este o propunere scumpă, mai ales în lumea curajoasă și nouă a camerelor inteligente de securitate super ieftine de la Ring, Blink, Wyze și altele.

Deci, ar trebui să achitați banii suplimentari pentru acest produs premium? Locuim cu două camere Arlo Ultra 2 și hub-ul lor de două săptămâni acum, citiți mai departe pentru recenzia noastră completă.

Arlo Ultra 2: Proiectare și instalare

Ultra 2 păstrează exact același design ca Arlo Ultra elegant și compact și este disponibil și în negru sau alb.

Complet fără fir, cu o baterie detașabilă și un punct magnetic de încărcare pentru încărcare in situ sau conectarea la o sursă de alimentare externă, Ultra 2 folosește aceeași baterie litiu-ion ca Ultra și este, de asemenea, complet rezistentă la intemperii.

Are un reflector integrat și o sirenă încorporată, plus senzori IR pentru viziune nocturnă (deși reflectorul vă oferă viziune nocturnă color). Camera în sine este aceeași, cu o rezoluție maximă de 4K, un senzor de imagine de 8 megapixeli, imagini HDR și un câmp vizual de până la 180 de grade.

Recenzie Arlo Ultra 2: Cea mai bună cameră inteligentă de securitate devine puțin mai bună

Zoom-ul digital oferă o mărire de 12 ori și o matrice dublă de microfoane oferă anulare a vântului și a zgomotului pentru un sunet bidirecțional de top.

O altă caracteristică nouă pe Ultra 2 este WiFi-ul dual-band. Poate comuta între 2,4 GHz și 5 GHz WiFi, în funcție de cât de departe este de Smart Hub. Arlo spune că acest lucru permite o performanță optimizată a camerei prin echilibrarea gamei de conectivitate și a lățimii de bandă.

Ultra 2 se împerechează cu cel mai nou Smart Hub, VMB5000, care poate utiliza un card microSD pentru stocarea locală. Ultra 2 este compatibil cu orice model Smart Hub, dar 5Ghz este doar cu cel nou.

Configurarea necesită conectarea hub-ului la alimentare și la router prin intermediul unui cablu Ethernet, apoi asocierea fiecărei camere la hub înainte de a le instala.

Recenzie Arlo Ultra 2: Cea mai bună cameră inteligentă de securitate devine puțin mai bună

Dacă cumpărați cele două camere, veți obține două monturi diferite, una magnetică și cealaltă o montare înșurubabilă. Ambele sunt ușor de reglat și ușor de instalat, necesitând unul până la trei șuruburi pentru a le fixa.

Odată instalate, puteți scoate cu ușurință camerele atunci când trebuie să le coborâți la încărcare. În mod ciudat, este furnizat un singur cablu de încărcare, ceea ce este puțin dureros. Puteți cumpăra mai mult - și alege dintre alte accesorii de încărcare pe site-ul web Arlo.

Arlo Ultra 2

Arlo Ultra 2: Caracteristici

Fiind dispozitivul emblematic al lui Arlo, Ultra 2 face tot ce fac toate celelalte camere Arlo, plus unele. Cel mai important plus este înregistrarea 4K clară. Există, de asemenea, un câmp vizual de 180 de grade, cu 20 de grade mai larg decât Pro 4 puțin mai ieftin.

În aplicație puteți alege o vizualizare mai îngustă, fie 155, fie 120, dacă nu aveți nevoie de lățime, iar reglarea acesteia vă oferă un aspect puțin mai puțin vizibil, deși este abia perceptibil.

Mărirea și urmărirea automată sunt o caracteristică de securitate îngrijită care se găsește doar în altă parte a camerelor Nest IQ. Aici, dacă camera observă mișcarea, se apropie de ea și se mișcă odată cu ea.

Am găsit că acest lucru funcționează cel mai bine pe o alee sau o zonă de cărare, deoarece în curtea noastră puternic arborată s-ar confunda prin suflarea unei ramuri și ar sari de la persoana care merge la copac sau înapoi la leagănul care suflă în vânt.

Am ales să îl dezactivăm, deoarece puteți mări manual la fel de eficient, dar putem vedea unde ar putea fi o caracteristică utilă. Cu toate acestea, activarea acestuia întârzie notificările cu aproximativ 10 secunde.

Recenzie Arlo Ultra 2: Cea mai bună cameră inteligentă de securitate devine puțin mai bună

Un reflector încorporat poate fi setat pentru a porni mișcarea și pentru a rămâne aprins continuu, pulsat sau stroboscopic pentru a surprinde cu adevărat pe cineva.

De asemenea, puteți declanșa manual sirena sau o puteți seta să se stingă oricând detectează mișcarea. Cel mai bine este să utilizați această setare numai dacă înarmați și dezarmați sistemul, altfel vă puteți enerva mult vecinii.

Armarea și dezarmarea Arlo vă dezactivează și pornesc camerele în funcție de un program sau de locația dvs. folosind geofencing. Aceasta este o caracteristică excelentă, mai ales dacă nu îți place ideea de ore nesfârșite de înregistrări în care tunde gazonul sau te plimbi în și din casă.

Cu toate acestea, cea mai bună caracteristică a lui Arlo este detectarea inteligentă AI bazată pe cloud. Puteți alege să activați una sau mai multe opțiuni, care includ toate mișcările, oamenii, animalele și vehiculele, plus că puteți avea o singură cameră care să detecteze și pachetele. Acest lucru poate reduce drastic cantitatea de alerte de neplăcere pe care le primiți.

Recenzie Arlo Ultra 2: Cea mai bună cameră inteligentă de securitate devine puțin mai bună

Avem cinci tipuri diferite de camere de securitate pe proprietatea noastră și 4 din 5 trimit o baraj constant de notificări atunci când o frunză suflă în vânt, în ciuda așa-numitelor caracteristici inteligente AI.

Deși nu întotdeauna o înțeleg bine (câinele meu este adesea identificat ca o persoană - nu este atât de mare), Arlos ne face ping doar atunci când se întâmplă ceva. Merită prețul de admitere chiar acolo. Și, bineînțeles, trebuie să plătiți pentru asta.

Veți obține o încercare de trei luni a Arlo Smart cu camera, dar după aceea sunt 2,99 USD pe lună sau 9,99 USD pentru până la 5 camere. Dacă doriți videoclip 4K accesibil în cloud, este de 4,99 USD pe lună pentru unul de 14,99 USD pentru până la 5.

Pe lângă alertele inteligente și notificările bogate (unde puteți vizualiza clipul video în notificare), Arlo Smart vă oferă, de asemenea, zone de activitate personalizate și apeluri de urgență e911 direct din aplicație.

Ca o cameră cu baterie, Arlo înregistrează numai în mișcare, dar dacă îl conectați la alimentare, îl puteți seta să înregistreze 24/7. Această funcție de înregistrare continuă vă va costa, de asemenea, între 10 și 20 USD pe lună, timp de 14 sau 30 de zile. Un sistem Arlo poate scumpi rapid.

Arlo Ultra 2

Arlo Ultra 2: Performanță

Arlo Ultra este acum singura cameră Arlo care necesită acel Smart Hub scump. Deci, merită banii în plus? Cel mai mare avantaj al unui hub este stocarea locală, dar dacă vă bazați pe stocarea locală, astfel încât să nu trebuie să plătiți pentru Arlo Smart, pierdeți unele dintre cele mai bune caracteristici ale camerei.

Butucul ajută, de asemenea, la extinderea autonomiei și autonomiei bateriei. În testele noastre nu am reușit să aducem Ultras mai departe de casa noastră cu butucul, apoi am fost fără el (am testat și modelele Pro 4 și De asemenea esențiale fără butuc). Cu toate acestea, durata de viață a bateriei pare să aibă un impact pozitiv atunci când este conectat.

Un hub vă permite, de asemenea, să conectați camerele Arlo la HomeKit - permițându-vă să vizualizați imagini în aplicația Apple Home, cel puțin teoretic. Nu am reușit niciodată să reușim această integrare.

Cu toate acestea, este limitată în ceea ce privește utilitatea, deoarece nu există compatibilitate HomeKit Secure Video și HomeKit reduce dimensiunile video la 1080p, astfel încât să pierdeți materialele 4K pe care le-ați plătit.

Principalul motiv pentru care cheltuiți 300 de dolari pe această cameră, mai degrabă decât să ridicați un Pro 4 mai ieftin, este acel film 4K. Iar Ultra 2 nu dezamăgește, oferind videoclipuri clare, care sunt în mod constant luminoase și colorate, precum și clar definite chiar și atunci când există zone umbrite și pete luminoase datorate razelor solare directe, datorită imaginilor HDR.

Zoomul digital de 12x vă permite, de asemenea, să vă apropiați și să vă personalizați, fără a pierde multă claritate, iar Ultra 2 adaugă o anulare suplimentară a vântului și a zgomotului, ceea ce îmbunătățește cu adevărat calitatea audio a înregistrărilor dvs. și face ca sunetul bidirecțional să fie mult mai util, deși noi am încă destul de multă întârziere.

Adăugarea Wi-Fi de 5 Ghz ajută atunci când utilizați Arlo în interior și aproape de router (deși acest lucru pare a fi o pierdere de bani, ca să fiu sincer). Dar dacă îl folosești în interior atunci când este conectat la 5 GHz, timpul de întârziere pe care l-am experimentat adesea atunci când încercăm să apelăm videoclipuri live în aplicație dispare cam.

Recenzie Arlo Ultra 2: Cea mai bună cameră inteligentă de securitate devine puțin mai bună

Notificările din aplicație au fost foarte rapide în testarea noastră, care au venit în aproximativ 4-6 secunde după ce a început acțiunea. Dar apelarea unui flux live este încă greșită - uneori durează până la 30 de secunde și alteori expiră complet.

Cu toate acestea, videoclipurile înregistrate sunt redate perfect, iar aplicația are o mulțime de setări pentru îmbunătățirea calității videoclipului, gestionarea energiei și plasarea. De asemenea, puteți configura mai multe zone de activitate pentru a reduce și mai mult notificările de neplăcere.

Ne lipsește adăugarea oricărei funcții de pre-rulare cu camerele Arlo, totuși, o mulțime de clipuri pe care le-am obținut au captat doar capătul final al acțiunii, trezindu-se prea încet pentru a obține întreaga imagine.

Acesta este un dezavantaj al camerelor alimentate cu baterii, în general, și este avantajul pe care îl faceți pentru flexibilitatea în care puteți pune camera.

Vederea de noapte a fost foarte bună. Există două opțiuni - IR tradițional sau viziune nocturnă color, cea din urmă activată prin aprinderea reflectoarelor.

Am preferat viziunea nocturnă IR în curtea noastră - unde am putea obține mult mai multe detalii pe o distanță mai mare. Dar pentru o zonă de acces sau cale, viziunea nocturnă pe culoare este mai utilă pentru identificarea unei persoane, totuși pierdeți o anumită autonomie și obțineți o imagine puțin mai zgomotoasă.

Arlo Ultra 2

Arlo Ultra 2: Durată de viață a bateriei și integrări inteligente la domiciliu

Caracteristica semnăturii Arlo este designul wireless. Ca dispozitiv complet alimentat cu baterie, aveți o mulțime de flexibilitate în locul în care îl puneți. Dar înseamnă și că trebuie să încărcați camerele, foarte mult.

Arlo Ultra pe care l-am testat anterior ar primi aproximativ 3 săptămâni cu o singură încărcare, Ultra 2 se ridică considerabil mai bine. Dar, cu camerele de la Eufy și Blink, cu o durată de viață a bateriei de 1 până la 2 ani, Arlo trebuie să ajungă din urmă.

Pentru testarea noastră, am instalat un Ultra 2 pe partea casei relativ aproape de Smart Hub și l-am lăsat în pace. Celălalt l-am mutat puțin, folosindu-l pentru a testa gama și poziționarea. Acela a murit la două săptămâni, dar cel staționar este încă la baterie de 43% după două săptămâni.

Recenzie Arlo Ultra 2: Cea mai bună cameră inteligentă de securitate devine puțin mai bună

Nu va face ca cele 6 luni pe care Arlo le spune este fezabile, dar le-am avut în setările Best Video. În setarea pentru cea mai bună durată de viață a bateriei, am putut vedea acest lucru mergând cel puțin 3 luni, o îmbunătățire definitivă față de Ultra, dar încă nu este o atingere pe Eufy și Blink (dar acei tipi nu se potrivesc cu Arlo pentru inteligență).

În plus față de compatibilitatea HomeKit, Ultra 2 funcționează cu ecranele inteligente activate de Alexa și Google Assistant pentru extragerea fluxurilor live și cu SmartThings, IFTTT și Alexa pentru adăugarea în rutinele inteligente de acasă.


Astăzi nu există o cameră de securitate mai complet dotată cu baterie decât Arlo Ultra 2. Cu imagini clare, 4K și flexibilitate totală de plasare, datorită unui design complet fără fir și monturi ușor de utilizat, Arlo's Ultra 2 este camera de securitate inteligentă supremă. Puteți lipi literalmente aceste lucruri oriunde și să urmăriți ceea ce se întâmplă. Ne-ar plăcea să vedem o autonomie ușor mai bună, dar durata de viață a bateriei s-a îmbunătățit, iar funcțiile de detecție inteligentă alimentate de AI nu sunt egale, reducând alertele de neplăcere. Dacă aceste lucruri merită pentru dvs. prețul relativ ridicat al Arlo, atunci nu veți fi dezamăgiți.

  • Imagini 4K excelente
  • Durată de viață a bateriei bună
  • Caracteristici inteligente de detectare
  • Notificări bogate
  • WiFi 5Ghz
  • HomeKit, Alexa, Google
  • Punct de intrare scump
  • Planuri lunare scumpe
  • Gama slabă
  • Este necesar Smart Hub
  • Aplicația poate fi lentă

Best selling & Top trending HomeKit product in our shop at this moment

HomeKit.Blog is in no way affiliated with or endorsed by Apple Inc. or Apple related subsidiaries.

All images, videos and logos are the copyright of the respective rights holders, and this website does not claim ownership or copyright of the aforementioned.

All information about products mentioned on this site has been collected in good faith. However, the information relating to them, may not be 100% accurate, as we only rely on the information we are able to gather from the companies themselves or the resellers who stock these products, and therefore cannot be held responsible for any inaccuracies arising from the aforementioned sources, or any subsequent changes that are made that we have not been made aware of.

HomeKit.Blog Is A Participant In The Amazon Services LLC Associates Program, An Affiliate Advertising Program Designed To Provide A Means For Sites To Earn Advertising Fees By Advertising And Linking To Amazon Store (Amazon.com, Or Endless.com, MYHABIT.com, SmallParts.com, Or AmazonWireless.com).

The opinions expressed on this website by our contributors do not necessarily represent the views of the website owners. 

Copyright © 2022 HomeKit Blog
. All rights reserved
United States