Skip to content

Cele mai bune dispozitive Apple HomeKit pentru 2021

Cele mai bune dispozitive Apple HomeKit pentru 2021

Cele mai bune dispozitive Apple HomeKit pentru 2021

Doriți să vă controlați luminile sau termostatul cu control vocal? Sau doriți o încuietoare inteligentă pentru ușă sau o priză inteligentă? Dacă sunteți mândru proprietar al unui dispozitiv Apple, este timpul să începeți să căutați un accesoriu HomeKit sau cinci. Vedeți, HomeKit este Platforma Apple pentru produse inteligente pentru casă. Vine coaptă în fiecare iPhone și iPad gigantul electronic vinde. Chiar mai bine, integrarea HomeKit este foarte simplă – descărcați aplicația gratuită Apple Home, asociați-o cu dispozitivele compatibile HomeKit și presto: o casă inteligentă Apple pe care o puteți controla cu câteva atingeri sau cu o comandă vocală Siri.

Ce fel de dispozitive inteligente vă puteți conecta la HomeKit? Aveți o mulțime de opțiuni – încuietori pentru uși, lumini, Un conector, camere, un termostat, senzori de mișcare, umbrele ferestrelor, îl numiți – și aplicația Home poate gestiona toate acestea într-un singur loc.

În ceea ce privește asistentul Apple Siri, va fi fericit să încuie ușa, să stingă luminile, să regleze aerul condiționat, să ruleze o scenă inteligentă la domiciliu sau orice altceva ai cere locuinței tale fanteziste, cu voce activată.


Acum se joacă:
Uita-te la asta:

Ce s-a întâmplat cu Siri?


10:44

Adevărata întrebare este care dintre aceste dispozitive inteligente pentru casă merită bani – pentru că multe dintre ele nu sunt ieftine. Există o listă în creștere de opțiuni, dar suntem aici pentru a vă ajuta să o restrângeți la cele mai bune dispozitive HomeKit pentru casa dvs. inteligentă. Iată alegerile noastre de top pentru produsele Apple HomeKit, toate bazate pe ani de teste în CNET Smart Home, pe care le actualizăm periodic.

Citeste mai mult: Cele mai tari dispozitive inteligente pentru casă pe care nu le știai că există

Chris Monroe / CNET

Mult așteptatul HomePod Mini acoperă un decalaj ciudat între difuzoarele inteligente, costând 99 USD, cum ar fi Nest Audio și Amazon Echo, dar într-un pachet mic, cum ar fi cele mai ieftine Nest Mini și Echo Dot.

Acest difuzor inteligent Apple, mai mic și mai accesibil, sună grozav. Siri este la bord pentru controlul HomeKit și asistență vocală generală. HomePod Mini poate servi ca ieșire pentru Apple TV și puteți asocia două HomePod Minis pentru stereo. Funcții precum Intercom și Handoff fac ca viața cu Mini să fie puțin mai distractivă.

Pe scurt, dacă îți place Apple, vei iubi acest difuzor inteligent. Dacă locuiți deja cu un iPhone, Apple TV sau HomePod original, Mini are sens ca următorul dvs. difuzor inteligent mic.

Citiți recenzia noastră Apple HomePod Mini.

Puteți asocia dispozitivele Apple HomeKit cu iPhone-ul dvs. imediat ce le configurați, dar dacă doriți să controlați produsele atunci când sunteți departe de casă, veți avea nevoie de un hub HomeKit. Hubul funcționează ca un bouncer pentru rețeaua Wi-Fi de acasă. Când încercați să controlați o blocare inteligentă din aplicația Apple Home în timp ce vă aflați la serviciu, de exemplu, sarcina centrului este să vă verificați ID-ul înainte de a vă permite să intrați.

Citeste mai mult: Tot ce trebuie să știți despre Apple HomeKit

Apple nu oferă un hub HomeKit de sine stătător, ci te obligă să alegi între trei gadget-uri Apple la prețuri ridicate care fac treaba: difuzorul inteligent HomePod, un Apple TV de a treia generație sau mai bun sau un dedicat, întotdeauna -pe iPad.

Deși îl puteți găsi la vânzare, Apple HomePod de 300 de dolari este încă prea scump pentru ceea ce este. Între timp, ruta iPad este puțin cam ciudată, mai ales că ar trebui să fie mereu pornită și conectată. De aceea aș merge cu Apple TV – de preferință Apple TV 4K, pe care David Katzmaier de la CNET îl consideră cel mai bun streamer disponibil astăzi. La 179 de dolari, nu vine ieftin, dar niciunul dintre aceste hub-uri HomeKit nu. Și, pe lângă faptul că servește ca un streamer excelent, veți putea extrage fluxul video de la camerele compatibile HomeKit de pe televizor cu o comandă vocală rapidă în telecomandă.

Citiți recenzia noastră Apple TV 4K.

Chris Monroe / CNET

Aveți o mulțime de opțiuni interesante dacă sunteți pe piață pentru un termostat inteligent, inclusiv câteva termostate care acceptă controlul Siri prin intermediul HomeKit-ului Apple. Dintre acestea, ne plac cel mai bine termostatele Ecobee. La 250 de dolari, termostatul Ecobee4 este cel mai nou, dar într-adevăr adaugă doar experienței un difuzor Amazon Alexa încorporat. Aceasta nu este cea mai mare atracție dacă vă ancorați casa inteligentă la Apple HomeKit și o centrați pe Siri pentru control vocal.

Citeste mai mult: Cele mai bune termostate inteligente din 2021

De aceea, cred că este o mișcare mai inteligentă de a rămâne cu unul dintre termostatele Ecobee din generația anterioară, mai puțin costisitoare. Toate funcționează la fel de bine cu Apple HomeKit și acceptă și senzorii de temperatură minunați ai Ecobee. Termostatul Ecobee3 este listat ca fiind epuizat pe site-ul Ecobee, dar termostatul Ecobee3 Lite este încă disponibil la prețuri cuprinse între 150 și 170 USD. Acesta este prețul potrivit pentru sistemul de climatizare compatibil HomeKit.

Citiți recenzia noastră Ecobee3 Lite.

flecobee3lite0


Acum se joacă:
Uita-te la asta:

Ecobee reduce prețul ultimului său termostat inteligent


1:23

Chris Monroe / CNET

Închiderea inteligentă Wi-Fi August include o încuietoare de modernizare August și un senzor DoorSense de închidere deschisă. Wi-Fi este integrat în acest model, deci nu va trebui să achiziționați un modul August Connect pentru a permite accesul de la distanță.

Smart Lock Wi-Fi August este, de asemenea, cu 45% mai mic decât modelele anterioare din august. Funcționează cu Siri, Google Assistant și Alexa pentru comenzi vocale și integrare inteligentă la domiciliu. Veți primi acces și coduri nelimitate de utilizator, precum și un jurnal al fiecărei acțiuni care se întâmplă la ușa din față.

Wi-Fi permite accesul de la distanță pentru a vă bloca și debloca ușile de pe dispozitivele Android sau iOS atunci când nu sunteți acasă. Smart Lock Wi-Fi din august este un dispozitiv de blocare inteligent capabil, ușor de instalat și câștigătorul premiului CNET Editors ‘Choice Award.

Cu siguranță nu este o încuietoare inteligentă ieftină, dar este cea mai bună pentru gospodăriile HomeKit pe care le-am testat până acum.

Citiți recenzia noastră Smart Lock Wi-Fi din august.

Chris Monroe / CNET

Eufy’s Indoor Cam 2K este unul dintre primele produse care funcționează cu HomeKit Secure Video. Secure Video este noua suită de caracteristici a camerei de securitate Apple din aplicația Home. În jur de 50 USD, camera Eufy Indoor Cam 2K este accesibilă și vine cu mai multe caracteristici utile, cum ar fi spații de stocare locale opționale și zone de detectare a mișcării.

Eufy Indoor Cam 2K este un concurent solid la alte modele de interior la prețuri scăzute, cum ar fi Wyze Cam Indoor și Blink Mini. Înregistrarea video 2K, în special, o separă de modelele concurente.

Citiți recenzia noastră Eufy Indoor Cam 2K.

Tyler Lizenby / CNET

Comutatoarele inteligente sunt o altă opțiune bună dacă doriți să automatizați luminile din casa dvs. – în special pentru locurile în care un singur comutator controlează mai multe becuri simultan. Aveți mai multe opțiuni care funcționează cu HomeKit, dar preferatul nostru este de departe Lutron Caseta In-Wall Dimmer Switch.

De ce Lutron? Pentru început, Lutron a lucrat de câteva decenii în domeniul comutatoarelor variatoare și, de asemenea, este o casă inteligentă. Comutatoarele sale au un set bun de caracteristici și funcționează cu orice, acceptă configurări în trei direcții și arată în mod corespunzător distinctiv, fără a fi obraznic. Alături de o mare varietate de comutatoare de lumină, platforma Caseta oferă și comutatoare de specialitate pentru lucruri precum ventilatoarele de tavan și boxele Sonos, precum și nuanțele inteligente Serena de lux. Toate comunică cu Podul Lutron utilizând standardul wireless Clear Connect patentat de Lutron, care este unul dintre cele mai rapide și mai fiabile standarde pe care le-am testat la CNET Smart Home.

Acesta este un mod lung de a spune că acestea sunt întrerupătoare de lumină inteligente foarte bune. În acest moment, puteți obține unul pe Amazon cu Lutron Bridge și o telecomandă bonus Pico pe care o puteți andoca în perete ca un al doilea comutator sau puteți transporta cu dvs. pentru un cost total de 92 USD.

Citiți recenzia noastră Lutron Caseta In-Wall Smart Dimmer Switch.

Poate că este contraintuitiv, dar Philips Hue este cel mai bun atunci când omiteți culorile și vă concentrați pe becurile Hue White, care sting o lumină inteligentă, care poate fi reglată la 2700 K. galben. Asta pentru că cel mai bun lucru al becurilor Hue nu sunt culorile la toate, dar mai degrabă, puterea celei mai bune platforme din clasă, care funcționează cu toate, se împerechează extrem de bine cu Apple HomeKit și este dotată cu caracteristici utile.

Citeste mai mult: Ghidul complet pentru luminile Philips Hue

Pentru a profita, va trebui să obțineți un kit de pornire Philips Hue care vine cu esențialul Hue Bridge – iar kitul de pornire Hue White cu două becuri, disponibil în prezent pe Amazon la 67 USD, este o modalitate accesibilă. Și da, puteți adăuga oricând becuri care schimbă culoarea la configurarea HomeKit ulterior (de preferință când vor fi puse în vânzare).

Citiți recenzia noastră Philips Hue White LED Starter Kit.

Chris Monroe / CNET

Dacă culorile deosebite sunt ceea ce doriți cel mai mult de la luminile dvs. inteligente, mergeți cu Lifx, o startup australiană care a devenit un jucător destul de important în spațiul de iluminare inteligent în ultimii ani. La fel ca linia Philips Hue, becurile sale funcționează cu aproape orice, inclusiv Apple HomeKit, dar produc și culori mai luminoase, cu un aspect mai bun. În plus, becurile Lifx folosesc o conexiune Wi-Fi pentru a comunica, deci nu au nevoie de un hub.

Citeste mai mult: Cele mai bune lumini inteligente care schimbă culoarea (care costă mai puțin decât Philips Hue)

Lifx creează o mulțime de becuri, proiectoare, benzi luminoase și chiar dale pentru perete, toate acestea putând fi programate, controlate și programate după conținutul inimii dvs., folosind aplicația excelentă Lifx. Îmi place Lifx Mini, care costă mai puțin decât becul Hue comparabil. Strigă bonus către banda de lumină Lifx Z, care poate stinge mai multe culori simultan. Banda de lumină a lui Hue încă nu poate face asta.

Vrei ceva care costă și mai puțin? Verificați LED-ul Sylvania Smart Plus care poate schimba culoarea, pe care îl puteți obține în prezent pentru mai puțin de 30 USD pe Amazon.

Citiți recenzia noastră Lifx Mini LED.

Chris Monroe / CNET

Nu sunt pentru toată lumea, dar dacă amenajați o sală de joc cu aspect strălucitor sau decorați o cameră pentru copii, probabil, luați în considerare panourile de perete cu LED-uri care schimbă culoarea Nanoleaf. Setul de pornire cu nouă panouri vine fie ca triunghiuri, fie ca pătrate de a doua generație – ambele costă aproximativ 200 USD, dar prefer panourile Nanoleaf Canvas în formă de pătrat datorită adăugării sensibilității la atingere și a faptului că aveți mai mult spațiu pentru a vă extinde configurație dacă vă decideți să vă înnebuniți cu lucrurile.

Citeste mai mult: Cele mai bune lumini inteligente pentru acoperirea pereților în culori

Panourile folosesc Wi-Fi pentru a se conecta la router (și cu HomeKit), deci nu au nevoie de un hub. Odată ce sunt configurate, veți putea comuta între sute de presetări animate create de utilizator, inclusiv cele care utilizează microfonul integrat pentru a sincroniza modificările de culoare cu orice muzică ascultați sau orice joc jucați. Pe lângă sprijinirea comenzilor vocale Siri, acestea funcționează și cu Alexa, Google și IFTTT.

Puncte bonus pentru telecomanda Nanoleaf opțională, un dodecaedru cu 12 fețe, sensibil la mișcare, pe care îl puteți utiliza pentru a declanșa scene Nanoleaf sau automatizări HomeKit doar prin rotirea diferitelor părți în partea de sus. Costul acestui aparat: 50 USD.

Citiți recenzia noastră Nanoleaf Canvas.

Molly Price / CNET

La 18 USD, WeMo Wi-Fi Smart Plug este accesibil și vine cu Asistent Google nativ, Alexa și da, compatibilitate HomeKit. Se potrivește în interiorul cadrului majorității prizelor de perete și are un buton fizic și lumină LED.

Aplicația WeMo nu este aplicația noastră preferată și nu veți primi monitorizarea energiei cu ajutorul conectorului inteligent Wi-Fi WeMo. Aceste deficiențe deoparte, designul economisitor de spațiu al acestui conector inteligent și compatibilitatea solidă HomeKit facilitează recomandarea utilizatorilor din ecosistemul Apple.

Citiți recenzia noastră WeMo Wi-Fi Smart Plug.

Mai multe sfaturi inteligente pentru casă