Cele mai bune vânzări înainte de vinerea neagră pentru a cumpăra acum - The Hollywood Reporter

Cupertino, October 12, 2021

Dacă achiziționați un produs sau un serviciu revizuit independent printr-un link pe pe site-ul nostru, este posibil să primim un comision de afiliere.

Amazon nu este singurul comerciant cu amănuntul care tratează cumpărătorii cu oferte timpurii de Black Friday. Target's Deal Days a început online și în magazine pe 10 octombrie, iar evenimentul de economii de trei zile promite până la 20% reducere la îmbrăcăminte și încălțăminte de iarnă pentru întreaga familie, până la 25% reducere la televizoare inteligente și accesorii pentru home theater, până la 30 Reducere% de instrumente de păr și aparate de uz casnic și reducere de până la 40% a căștilor. Jucătorii (sau cei care cumpără pentru ei) pot ridica titluri noi începând de la 10 USD, iar fotografii vor găsi, de asemenea, economii la camerele instant, GoPro Hero9, cardurile SD, accesoriile camerei și multe altele.

Cumpărătorii care își utilizează Target RedCard vor primi, de asemenea, o reducere suplimentară de 5% la prețurile de vânzare și multe articole vin, de asemenea, cu carduri cadou de până la 30 USD. Și dacă livrarea nu este disponibilă sau preferați să vă achiziționați produsele mai devreme, serviciile convenabile ale vânzătorului cu amănuntul Drive Up și Pick-up în magazin vă permit să vă ridicați comanda online la cea mai apropiată locație a magazinului țintă. Pe lângă toate acestea, Target este prețul care corespunde tuturor produselor până pe 24 decembrie.

Înainte, am rotunjit unele dintre cele mai bune oferte în stilul Black Friday de cumpărat în timpul vânzării înainte de vacanță a Target. Cele mai bune oferte TV și electronice includ televizorul inteligent Roku 4K de 55 inch TCL (pe care îl puteți obține de la 409 USD), Apple AirPods pentru 115 USD și căștile Beats Studio3 cu anulare a zgomotului pentru 180 USD, pentru a numi câteva.

Dacă vă uitați la aparate noi pentru gătit sau curățat, friteuza Instant Pot Duo Crisp și aragazul sub presiune sunt acum la doar 120 USD, în timp ce cel mai bine vândut aspirator fără fir V8 fără fir este vândut la prețul de 300 USD. Pasionații de înfrumusețare și îngrijire își pot actualiza rutina cu instrumente de la Bed Head, Chi, Conair, Philips Sonicare și altele. Consultați alegerile noastre de mai jos de mai jos.

Cele mai bune oferte TV înainte de Black Friday

1. Televizor LED Roku cu element de 55 inci 4K UHD

În mod regulat, 450 USD, televizorul 4K de 55 inci al Elementului are o reducere de 27% până pe 12 octombrie, deci primiți un televizor inteligent cu Roku încorporat și rezoluție Ultra HD pentru 330 USD.

Televizor LED Roku cu elemente UHD 4K de 55 de inci (reg. 450 USD)

330 USD

Cumpără acum

2. TCL 55-inch Class-4 Series 4K UHD HDR Smart Roku TV

Economisiți 90 de dolari la televizorul TCL Roku 4K de 55 inci, seria Class, care acum este de doar 430 dolari (în scădere pentru 520 dolari). Televizorul inteligent ultra HD HDR include control vocal, un tuner digital live TV, 3 intrări HDMI (inclusiv 1 ARC) și compatibilitate cu Amazon Alexa și Google Assistant. Și după reducerea RedCard cu 5%, prețul scade la 409 USD înainte de taxe.

TCL 55-inch Class-4 Series 4K UHD HDR Smart Roku TV

TCL 55-inch Class-4 Series 4K UHD HDR Smart Roku TV (reg. 520 $)

430 USD

Cumpără acum

3. Televizor LG NanoCell 4K UHD Smart LED HDR

Obțineți un card cadou țintă de 30 USD atunci când cumpărați televizorul inteligent LG NanoCell 4K UHD de 55 de inci, care este de 680 USD (inițial 700 USD). LG spune că tehnologia sa NanoCell poate afișa peste un miliard de culori, rezultând imagini mai luminoase și mai clare. Televizorul inteligent activat Bluetooth funcționează și cu Asistentul Google și Amazon Alexa. De asemenea, veți economisi 32,50 USD după reducerea RedCard cu 5%, reducând prețul la puțin sub 650 USD înainte de taxe.

Televizor LG NanoCell 4K UHD Smart LED HDR

Televizor LG LED NanoCell 4K UHD Smart LED HDR (700 USD)

680 USD

Cumpără acum

4. Televizor LG 4K UHD Smart LED HDR

Televizorul inteligent 4K UHD de 43 de inci de la LG este marcat la 400 USD și este eligibil pentru un card cadou țintă de 10 USD la achiziționare; în plus, veți obține reducerea RedCard cu 5% de la retailer, reducând prețul la 380 USD. HDR BTV este echipat cu Bluetooth și compatibil cu Amazon Alexa, Google, Apple AirPlay 2 și HomeKit. De asemenea, este disponibil în modelul de 50 de inci pentru 500 USD, iar dimensiunea de 55 inci are un preț de 570 USD.

Televizor LG 4K UHD Smart LED HDR

Televizor LG LED HDR de 43 de inci 4K UHD Smart (în valoare de 480 USD)

400 USD

Cumpără acum

5. Element 70-inch 4K UHD Roku Smart TV

Obțineți televizorul Roku 4K UHD de 70 de inci al Elementului pentru 550 USD (inițial 650 USD), plus o reducere suplimentară de 5% când utilizați Target RedCard (ceea ce înseamnă că puteți economisi încă 27 USD). Acest televizor inteligent este compatibil cu Amazon Alexa, Apple AirPlay și HomeKit și Google Assistant.

Element Smart TV 4K UHD Roku de 70 de inci

Element Smart TV 4K UHD Roku de 70 de inci (reg. 650 USD)

550 USD

Cumpără acum

Cele mai bune oferte tehnice pentru pre-vinerea neagră

1. Bara de sunet compactă Vizio Seria V 2.0

Această bară de sunet din seria Vizio V oferă un sunet Dolby de înaltă calitate optimizat pentru conținut 4K HDR într-un design compact și îl puteți scoate la vânzare cu 50 USD (adică jumătate din prețul inițial).

Bara de sunet compactă Vizio Seria V 2.0

Vizio V-Series 2.0 Compact Sound Bar (reg. 100 USD)

50 USD

Cumpără acum

2. Bara de sunet TCL Alo 8i 2.1 canale Dolby Atmos Roky TV

Actualizați-vă sistemul de sunet cu bara de sunet Alto TCL, care se mândrește cu sunetul surround Dolby Atmos și compatibilitatea Roku TV (printre alte caracteristici). Difuzoarele elegante sunt la vânzare pentru 150 USD (în scădere de la 180 USD) și veți beneficia de o reducere suplimentară de 5% dacă utilizați Target RedCard.

TCL Alo 8i 2.1 canale Soundbar TV Dolby Atmos Roky

TCL Alo 8i 2.1 canale Soundbar TV Soundbar Dolby Atmos Roky (180 USD)

150 USD

Cumpără acum

3. Apple AirPods cu carcasă de încărcare

Amazon nu este singurul loc în care Apple AirPod-urile sunt la vânzare. Căștile fără fir sunt de 115 USD (cu 28% reducere la prețul obișnuit de 160 USD) și veți beneficia de o reducere suplimentară de 5% cu RedCard.

AirPod-uri pple cu carcasă de încărcare

Apple AirPods cu carcasă de încărcare (reg. 160 USD)

115 USD

Cumpără acum

4. Beats Studio3 Căști fără fir pentru eliminarea zgomotului

Culorile selectate ale căștilor fără fir Studio3 cu anulare a zgomotului sunt la vânzare pentru 180 USD, astfel încât economisiți aproape 50% din prețul inițial.

Căști fără fir pentru eliminarea zgomotului Beats Studio3

Căști fără fir pentru eliminarea zgomotului Beats Studio3 (cu regulă de 350 USD)

Peste 180 USD

Cumpără acum

5. Căști fără fir Beats Powerbeats Pro

Acum, cu 28% reducere, căștile fără fir Powerbeats Pro de la Beats costă 180 USD până pe 12 octombrie. Concepute pentru a rămâne așezate în timpul antrenamentelor și a altor activități în mișcare, căștile oferă până la nouă ore de timp de ascultare și dispun de controale de volum și de urmărire pe fiecare piesă.

Căști fără fir Beats Powerbeats Pro

Căști fără fir Beats Powerbeats Pro (reg. 250 USD)

180 USD

Cumpără acum

6. Pachet de camere instantanee cu film instant Fujifilm Instax Mini 11

Economisiți 10 USD și beneficiați de o reducere suplimentară de 5% la populara cameră instant Instax Mini 11 de la Fujifilm, care include un pachet de 10 filme.

Pachet de camere instantanee cu film instant Fujifilm Instax Mini 11

Fujifilm Instax Mini 11 Instant Film Camera Bundle (reg. 70 $)

80 USD

Cumpără acum

Cele mai bune oferte de țintă pentru bucătărie și electrocasnice înainte de vinerea neagră

1. Oala instant 8-Quart Friteuză Duo Crisp + Aragaz electric sub presiune

Economisiți 40% reducere la cea mai vândută frigider de aer Duo Crisp și oala electrică sub presiune, cea mai vândută a lui Instant Pot, care acum este de doar 120 USD în timpul vânzării Target’s Deal Days. De asemenea, este eligibil pentru o reducere suplimentară de 5% pentru deținătorii RedCard.

Aragaz sub presiune friteuză instantanee Duo

Oala instant 8-Quart Friteuză Duo Crisp + Aragaz electric sub presiune (reg. 200 USD)

120 USD

Cumpără acum

2. Aspirator fără fir Dyson V8 Origin

Cel mai bine vândut aspirator fără fir V8 de la Dyson, care poate ridica părul pentru animale de companie de pe covoare și pardoseli din lemn de esență tare, este la vânzare pentru 300 USD (peste 20% din prețul inițial de 380 USD).

Aspirator fără fir Dyson V8 Origin

Aspirator fără fir Dyson V8 Origin (reg. 380 USD)

300 USD

Cumpără acum

3. Friteuza de aer PowerXL 7-Quart Vortex

Friteuza de aer PowerXL Vortex este la vânzare pentru 100 USD (în mod regulat 150 USD) și funcționează ca deshidratator, cuptor de copt, prăjitor și multe altele.

Friteuza de aer PowerXL 7-Quart Vortex

Friteuza de aer PowerXL 7-Quart Vortex (reg. 150 USD)

100 USD

Cumpără acum

3. Aspirator vertical ridicat cu rețea Navigator

Economisiți cu 25% reducere la aspiratorul vertical Shark Navigator, care este acum de 280 USD. Luminile sale LED pot detecta resturi ascunse, iar instrumentul multiplu vă permite să curățați părul animalelor de companie pe diferite suprafețe.

Navigator Shark Navigator cu ridicare verticală

Navigator Shark Navigator cu ridicare verticală (vid. 377 USD)

280 USD

Cumpără acum

3. Aspiratorul robotului iRobot Roomba e5

Acest robot robot iRobot Roomba e5 este la vânzare cu o reducere de peste 30%, deci îl veți obține la doar 240 USD. Funcționează pe podea din lemn de esență tare și mochetă, preia părul animalelor de companie și poate rula până la 90 de minute înainte de a fi nevoie să se reîncarce. Aplicația vă permite, de asemenea, să programați curățări și să creați programe personalizate.

Robotul iRobot Roomba e5

iRobot Roomba e5 Robot de vid (reg. 350 USD)

240 USD

Cumpără acum

4. Ecovacs Deebot N8 + Laser Mapping Robot de aspirare și ștergere

Robotul de vidare și ștergere a lui Ecovacs este la vânzare la prețul de 430 USD, astfel încât economisiți aproape 30% reducere.

Ecovacs Deebot N8 + Laser Mapping Robot de aspirare și ștergere

Ecovacs Deebot N8 + Laser Mapping Robot de aspirare și ștergere (reg. 600 USD)

430 USD

Cumpără acum

Cele mai bune oferte de înfrumusețare și îngrijire înainte de Vinerea Neagră

1. Chi Tourmaline Ceramic Flat 1-Inch Iron

Fierul plat de ceramică de un inch de la Chi are doar 80 USD, în scădere față de 100 USD.

Chi Tourmaline Ceramic Flat 1-Inch Iron

Chi Tourmaline Ceramic Flat 1-Inch fier de călcat (reg. 100 USD)

80 USD

Cumpără acum

2. Periuța de dinți Philips One by Sonicare

Obțineți periuța de dinți elegantă Philips Sonicare, cu baterie, la 20 USD (în mod regulat 25 USD) într-o gamă de culori. Periuța de dinți prietenoasă pentru călătorii durează până la trei luni cu o baterie AAA (inclusă) și este echipată cu un cronometru de două minute pentru a vă asigura că vă periați în mod corespunzător acele albe sidefate.

Periuța de dinți Philips One by Sonicare cu baterie

Philips One by Sonicare Battery Periuță de dinți (reg. 25 USD)

20 USD

Cumpără acum

3. Uscător de păr InfinitiPro by Conair AC Pro Styler

Vândut la prețul de 28 USD, coaforul și uscătorul de păr InfinitiPro de la Conair oferă trei setări de căldură și două viteze, plus un buton de fotografiere rece pentru setarea coafurii. Include accesorii pentru concentrator și difuzor, iar tehnologia ceramică oferă chiar și căldură pentru a reduce frizul cu până la 75%.

Uscător de păr InfinitiPro by Conair AC Pro Styler

Uscător de păr InfinitiPro by Conair AC Pro Styler (reg. 40 USD)

28 USD

Cumpără acum

4. Ondulator rotativ ceramic de 1 inci Chi Spin & Curl

Chi's Spin & Curl ondulator ceramic rotativ de un inch este de 80 USD, deci primiți 20% reducere de pe instrumentul de coafare fără efort.

Chi Spin & Curl Ondulator rotativ ceramic de 1 inch

Chi Spin & Curl ondulator rotativ ceramic de 1 inci (reg. 80 USD)

100 USD

Cumpără acum

5. Conair The Curl Collective Ceramic Ionic Uscător de păr

Conceput pentru părul creț, ondulat și texturat, uscătorul de păr ionic ceramic din Conair este la vânzare la prețul de 28 USD.

Conair The Curl Collective Ceramic Ionic Uscător de păr

Uscător de păr ionic ceramic colectiv Conair The Curl (reg. 40 USD)

28 USD

Cumpără acum

6. Uscător de păr cu un singur cap și perie de aer cald cu volumizator

Inițial 48 de dolari, uscătorul de păr dublu și un volumizator de aer cald Bed Head sunt acum doar 34 de dolari.

Perie de aer cald cu uscător de păr și volumizator cu un singur cap

Perie de aer cald cu uscător de păr și volumizator, cu un singur pas, cu cap de pat (reg. 48 USD)

34 USD

Cumpără acum

Best selling & Top trending HomeKit product in our shop at this moment

HomeKit.Blog is in no way affiliated with or endorsed by Apple Inc. or Apple related subsidiaries.

All images, videos and logos are the copyright of the respective rights holders, and this website does not claim ownership or copyright of the aforementioned.

All information about products mentioned on this site has been collected in good faith. However, the information relating to them, may not be 100% accurate, as we only rely on the information we are able to gather from the companies themselves or the resellers who stock these products, and therefore cannot be held responsible for any inaccuracies arising from the aforementioned sources, or any subsequent changes that are made that we have not been made aware of.

HomeKit.Blog Is A Participant In The Amazon Services LLC Associates Program, An Affiliate Advertising Program Designed To Provide A Means For Sites To Earn Advertising Fees By Advertising And Linking To Amazon Store (Amazon.com, Or Endless.com, MYHABIT.com, SmallParts.com, Or AmazonWireless.com).

The opinions expressed on this website by our contributors do not necessarily represent the views of the website owners. 

Copyright © 2022 HomeKit Blog
. All rights reserved
United States