eMoped de la Segway în limita a 1 USD, mai mult în New Green Deals

Cupertino, July 6, 2021

Este din nou momentul, așa că vă aducem cel mai recent lot de noi oferte verzi pentru a naviga. Astăzi, vom arunca o privire la o înțelegere pentru cel mai recent eMoped C80 al lui Segway, cu o reducere de 299 USD. În plus, veți găsi o ofertă pentru cel mai recent termostat inteligent Nest și multe altele mai jos. Avem, de asemenea, o selecție largă de oferte Tesla și alte oferte de biciclete electrice astăzi, așa că nici nu veți dori să ratați asta.

Mergeți mai jos pentru alte oferte noi verzi pe care le-am găsit astăzi, mai multe despre de ce este important să mergeți la electricitate pentru uneltele dvs. de curte, cum ar fi mașina de tuns iarba, și, desigur, cele mai bune oferte de cumpărare și închiriere EV ale Electrek. De asemenea, consultați noul magazin Tesla Electrek pentru cele mai bune oferte la accesoriile Tesla.

O ofertă de o zi returnează cel mai recent eMoped C80 al Segway la prețuri de precomandă la 1.900 USD (Reducere de 299 USD)

Numai astăzi, ca parte a ofertei sale de zi, Best Buy oferă o ofertă pentru Segway eMoped C80 pentru 1.899,99 dolari expediați. Cu un preț de listă de 2.199 USD, este rar să vedem reduceri aici, oferirea de astăzi venind cu doar 1 USD peste minimul pe care l-am urmărit în timpul precomenzilor din septembrie. Oferind capacitatea de a călători până la 20 MPH pentru până la 53 de mile cu o singură încărcare, această ofertă eMoped este concepută pentru a vă permite să călătoriți prin oraș cu stil. Oferă RideyGo! sistem inteligent care oferă lucruri precum un sistem de blocare a aerului, etichetă NFC, detectarea inteligentă a scaunelor și modul de blocare automată. În plus, întrucât este alimentat cu baterii, nu există gaz sau ulei cu care să te amesteci, ceea ce nu numai că facilitează deplasarea, dar și mai bine pentru mediu. Evaluat cu 4,1 / 5 stele și puteți arunca o privire mai atentă în acoperirea noastră detaliată a eMopedului prezentat în această ofertă.

Învingeți căldura de vară cu această ofertă pe cel mai recent termostat Nest Smart de la Google la un nou nivel minim de 88 USD

În prezent, Amazon oferă o ofertă pentru termostatul inteligent Google Nest pentru Livrat 87,99 dolari. În scădere față de rata obișnuită de 130 USD, vă uitați la un nou minim din toate timpurile, deoarece oferta de astăzi scade mențiunea noastră anterioară cu 12 USD. Recentul termostat Nest de la Google vine cu un design reîmprospătat în comparație cu omologul său de ultimă generație, care este, de asemenea, încă la vânzare, oferind un factor de formă compact, cu sticlă mată și un afișaj LED mai simplist. Pe lângă posibilitatea de a regla temperatura cu Asistentul, există și suport pentru setarea programelor și automatizărilor pentru a bate căldura în această vară. Aruncați o privire mai atentă în recenzia noastră practică, care este în mare parte de acord cu ratingul de 4,3 / 5 stele de la Amazon, fără a menționa statutul de best-seller nr.

smart plug deal

Conectorul inteligent de exterior Zigbee pentru Enbrighten vă automatizează iluminarea și multe altele la un nivel minim de 37,50 USD

În prezent, Amazon oferă Enbrighten Zigbee Outdoor Smart Plug pentru Livrat 37,49 dolari. Obținând în mod normal 43 USD, această nouă ofertă ecologică se ridică doar la cea de-a doua reducere notabilă a prețului până în prezent și marchează un nou nivel minim din toate timpurile. Dacă v-ați săturat să vă confruntați cu accesorii inteligente pentru casă Wi-Fi lente sau care nu răspund, trecerea la Zigbee este o soluție ușor de recomandat. Reducerea de astăzi face ca mingea să ruleze cu o mufă inteligentă în aer liber care renunță la conectarea la router. În schimb, se va împerechea direct cu orice, de la cele mai recente dispozitive Amazon Echo la sistemele eero Wi-Fi 6 datorită hub-urilor Zigbee încorporate. Perfect pentru adăugarea unei conectivități inteligente la casă la luminile de patio și multe altele în această vară. Evaluat cu 4,1 / 5 stele și puteți obține o privire mai atentă în recenzia noastră practică.

bandă electrică inteligentă

Oferiți-i lui Siri trei prize de monitorizare a puterii pe care să le controleze cu ajutorul lui HomeKit Energy Strip de la 82 USD

Amazon oferă pâinea de energie Eve HomeKit activată pentru Livrat 82,04 USD. După ce a scăzut de la 100 USD, vă uitați la cel de-al doilea cel mai bun preț al anului, oferta de astăzi ajungând la 2 USD față de minimul din 2021. Cu trei prize controlabile individual, Eve Energy Strip funcționează prin Wi-Fi fără hub și se integrează cu HomeKit pentru control vocal Siri și multe altele. De asemenea, monitorizează consumul de energie, permițându-vă să țineți cont de cantitatea de energie pe care o folosesc aparatele specifice. Personal, folosesc unul dintre acestea de peste un an și am găsit că este un plus de încredere în restul setărilor mele HomeKit. Evaluat cu 4,5 / 5 stele de la peste 185 de clienți și puteți avea o privire mai atentă în acoperirea anunțurilor noastre.

e-bike deals

RadMission a fost deja cea mai ieftină bicicletă Rad Power. Acum, este mai accesibil cu această ofertă de biciclete electrice

Dacă nu veți fi pe piață pentru un eMoped, Rad Power Bikes oferă o ofertă cu bicicleta electrică RadMission la 999 dolari expediați. Când a fost lansat pentru prima dată RadMission, acesta a prezentat un preț promoțional de 999 USD, dar prețul a fost ridicat în cele din urmă la prețul său de 1.099 USD, unde a rămas în afara ofertelor ocazionale de vacanță. Această bicicletă elegantă era deja cea mai accesibilă bicicletă Rad Power de pe piață înainte de cea mai recentă scădere a prețului, ceea ce o face o afacere cu biciclete electrice chiar mai bună. Dispunând de un motor de 500 W și o autonomie de până la 45 de mile cu o singură încărcare, veți putea călători în jurul orașului fără a fi nevoie să vă conectați. Acest lucru vă ajută nu numai să ieșiți în aer liber și să vă bucurați de soare, ci și de a salva mediul înconjurător. deoarece nu necesită gaz sau petrol pentru a funcționa. În plus, bicicletele sunt pur și simplu mai ușor de luat în jurul orașelor aglomerate, deoarece nu trebuie să folosească aceleași drumuri ca și mașinile, ceea ce duce la o călătorie mai puțin aglomerată. Aruncați o privire mai atentă în recenzia noastră practică.

tesla deals

Noi oferte Tesla

Mai jos, veți găsi o selecție de noi oferte ecologice care vă vor face experiența Tesla mai bună în mai multe domenii. De la stocare până la păstrarea înregistrărilor pe suporturile telefonului, încărcătoarele auto și orice altceva putem găsi, acesta va fi listat mai jos. În fiecare zi vom face tot posibilul pentru a găsi oferte noi și interesante și modalități prin care puteți economisi accesorii distractive pentru Tesla dvs., făcând fiecare călătorie unică. Pentru mai multe idei și oferte de cadouri, consultați cel mai bun magazin Tesla. Continuați să citiți pentru oferte de biciclete electrice și multe altele.

e-bike emoped deal

Nouă ofertă verde cu e-bike + oferte cu scuterele electrice

Dacă doriți să ieșiți și să vă bucurați de soare în această vară, iar oferta eMoped prezentată mai sus nu este potrivită pentru dvs., vă recomandăm să o experimentați decât pe o bicicletă electrică sau un scuter electric pe care tocmai l-ați obținut la un preț fantastic printr-una dintre ofertele și vânzările noastre de mai jos. Îl puteți folosi pentru distracție, exerciții fizice sau chiar transport la și de la serviciu sau cafenea. Avem mai mulți oameni aici care vor naviga în mod regulat la cafenele sau birouri cu bicicleta lor electrică, deoarece reduce consumul de combustibili fosili, precum și le permite să se bucure de ceva timp în aer liber în zilele frumoase însorite. Mai jos, veți găsi o selecție largă de oferte noi de biciclete electrice și oferte de scutere electrice în toate gamele de prețuri, așa că aruncați o privire dacă este ceva ce ați fi interesat să ridicați. Ca întotdeauna, cele mai noi oferte și vânzări de biciclete electrice vor fi la vârf, așa că faceți cumpărături rapid, deoarece reducerile vor dispărea în curând.

more new green deals

Mai multe oferte ecologice noi

După ce ați cumpărat mai sus oferta Tesla și e-bike, asigurați-vă că verificați celelalte reduceri pe care le-am găsit astăzi. Aceste noi oferte ecologice variază de la echipamente de grădină în aer liber până la orice altceva pe care îl găsim, care vă poate economisi bani în diferite moduri, fie că tăiați gazul și petrolul din viața dvs., fie că vă bucurați doar de alte facilități pe care le poate aduce uneltele economice de energie. Ca întotdeauna, cele mai noi oferte vor fi la vârf, așa că faceți cumpărături rapid, deoarece reducerile vor dispărea în curând.

  • Anker începe săptămâna cu oferte privind băncile de energie solară, camere pentru exterior și multe altele de la 14 USD
  • Cuplați două lămpi de perete cu mișcare solare, fabricate de Amazon 17,50 USD (Minim nou, reducere de 20%)
  • Sunlight-urile solare exterioare ale inelului vă iluminează peluza 49 USD (Minime noi)
  • Economisiți 45% la această priză inteligentă dublă Wi-Fi în aer liber pentru a vă îmbunătăți terasa doar 11 USD
  • Îmbunătățește-ți atracția la bord înainte de weekendul de 4 iulie cu două spoturi solare LED la 14 USD
  • În cele din urmă, începeți grădinăritul cu acest pat ridicat de cedru canadian la un Amazon mic 100 USD
  • Preia controlul smartphone-ului asupra spațiului dvs. exterior cu Kasa Dual Plug de la TP-Link la 19 USD
  • Sigilați în vid resturile de grătar de vară de la 21 USD: Seturi FoodSaver de până la 61 USD reducere + mai mult
  • Comutatorul de lumină Kasa de la TP-Link, becurile RGB și multe altele reducere de până la 25% de la 9,50 USD
  • Generatorul portabil 213Wh Powerhouse de la Anker revine la Amazon cu un nivel scăzut de 170 USD (Economisiți 90 USD)
  • Vânzare masivă de iluminat inteligent de la 8 USD: Lămpi pentru șiruri de exterior, becuri cu LED-uri, lămpi de masă RGBIC și multe altele
  • Lanterna cu LED-uri de 425 metri a bateriei Coleman scade la un nivel minim de 21,50 USD
  • Banda de lumină LED RGB de 50 de picioare a lui Govee funcționează cu Alexa + Assistant la 26 USD (Economisiți 35%)
  • Vânzare Govee de la 11 USD: Lampă inteligentă RGBWW, prize inteligente, benzi de iluminat, reducere de până la 53%
  • Sub 4,50 USD adaugă farul cu LED Eveready Energizer în magazinul dvs., cu până la 46% reducere

FTC: Folosim linkuri de afiliere automată cu venituri. Mai Mult.


Abonați-vă la Electrek pe YouTube pentru videoclipuri exclusive și abonați-vă la podcast.

Best selling & Top trending HomeKit product in our shop at this moment

HomeKit.Blog is in no way affiliated with or endorsed by Apple Inc. or Apple related subsidiaries.

All images, videos and logos are the copyright of the respective rights holders, and this website does not claim ownership or copyright of the aforementioned.

All information about products mentioned on this site has been collected in good faith. However, the information relating to them, may not be 100% accurate, as we only rely on the information we are able to gather from the companies themselves or the resellers who stock these products, and therefore cannot be held responsible for any inaccuracies arising from the aforementioned sources, or any subsequent changes that are made that we have not been made aware of.

HomeKit.Blog Is A Participant In The Amazon Services LLC Associates Program, An Affiliate Advertising Program Designed To Provide A Means For Sites To Earn Advertising Fees By Advertising And Linking To Amazon Store (Amazon.com, Or Endless.com, MYHABIT.com, SmallParts.com, Or AmazonWireless.com).

The opinions expressed on this website by our contributors do not necessarily represent the views of the website owners. 

Copyright © 2022 HomeKit Blog
. All rights reserved
United States