Liverpool Away Kit Titluri în serie de 2021-22 Jerseuri europene de fotbal pentru club - Știri SportsLogos.Net

Cupertino, July 9, 2021

Kituri europene de fotbal pentru cluburi pentru 2021-22 continuă să apară în ultima vreme, cu dezvăluirile recente evidențiate de tricoul deplasării pentru un șase ori campion european ...


LIVERPOOL FC - În deplasare

Concurenții perenați din Premier League engleză, Liverpool FC și Nike, au dezvăluit un nou kit în deplasare pentru 2021-22, care este în principal o nuanță de alb murdar pe care o numesc „fosilă” - aceeași nuanță a fost folosită pentru tăiere pe trusa lor de acasă, care a fost dezvăluit în luna mai. Dungile laterale și manșetele manșonului sunt în „turmă atomică întunecată”, în timp ce sigla Nike și creasta clubului sunt în „roșu strălucitor”, o altă culoare utilizată și pe kitul de acasă. Gulerul polo este de culoare închisă cu culoare albă și strălucitoare. Cămașa va fi purtată cu pantaloni scurți negri și șosete de culoare alb-cenușie, cu garnitură crem și crem.


FEYENOORD - Away & Third

Trusa 2021-22 în deplasare pentru olandezul Eredivisie stalwarts Feyenoord le ia obișnuite truse de acasă pe jumătate și jumătate și le pune o nouă rotație. Kituri de deplasare prezintă o jumătate în gri solid și o jumătate într-un model tonal gri heather. Acest lucru este accentuat cu ornamente galbene strălucitoare, inclusiv pe guler, mansete, logo sponsor, logo adidas și dungi adidas pe părțile laterale. Cresta clubului este redată în negru și galben.

Feyenoord a lansat, de asemenea, kitul „Suport complet”, care urmează același șablon ca și kit-ul din deplasare, dar schimbă gri pentru verde. Acest kit va fi purtat pentru meciuri selectate în 2021-22, dar nu va fi vândut publicului larg; este exclusiv pentru posesorii de abonamente care au renunțat la compensații pentru abonamentele din sezonul trecut sau „suporterii care au optat deja pentru un abonament de sprijin complet înainte de acest sezon”.


FC NANTES - În deplasare

FC Nantes, care a evitat cu ușurință retrogradarea din Ligue 1 a Franței în sezonul trecut, se întoarce cu un nou kit de acasă Macron pentru 2021-22. Este în principal galben, cu un model de semitonuri verde care se desfășoară pe partea din față. De asemenea, are un guler verde cu gât în ​​V cu ornamente galbene, manșete verzi și panouri verzi înguste sub brațe și lângă tiv.


FC AUGSBURG - Acasă

Echipa Bundesliga, FC Augsburg și Nike, iau o pagină din istoria clubului pentru trusa de acasă 2021-22. Prezintă dungi roșii și verzi, asemănătoare cu tricourile purtate de club în 1969, primul sezon după BC Augsburg și TSV Schwaben Augsburg au fuzionat pentru a crea ceea ce este acum cunoscut sub numele de FC Augsburg. Gulerul gâtului este roșu solid. Atât pantalonii scurți roșii, cât și cei verzi sunt opțiuni pentru a merge cu aceste cămăși, precum și șosetele roșii.


GREUTHER FÜRTH - Departe

După dezvăluind trusa de acasă luna trecută pentru primul lor sezon în Bundesliga din 2012-13, SpVgg Greuther Fürth și Puma au dezvăluit kiturile din deplasare pentru a merge împreună cu ei. Ele sunt în principal negre cu cercuri verzi, dintre care jumătate sunt verzi solide și jumătate sunt compuse din linii unghiulare negre și verzi alternante. Mânecile raglan sunt de culoare neagră solidă, iar manșetele gulerului și mânecii sunt de culoare verde solid.


MAINZ 05 - Al treilea

Mainz 05, din Bundesliga, aduc un omagiu unei piese din istoria medievală a orașului său cu a treia trusă pentru 2021-22, realizată de Kappa. La mijlocul secolului al XIII-lea, orașul era cunoscut sub numele de „Mainzul de Aur” devenind centrul unei ligi de orașe puternice de-a lungul râului Rin. Kitul este în principal negru, cu sferturi gri unghiulare în față. Este accentuat cu aur în inserția gulerului, creasta clubului, siglele producătorului și sigla sponsorului.


UNION BERLIN - Al treilea

Echipa Bundesliga FC Union Berlin își dedică al treilea kit pentru 2021-22 pădurilor și spațiilor verzi din și în jurul orașului Berlin. Kitul este predominant alb, cu guler verde cu gât în ​​V, manșete verzi și panouri laterale verzi care se desfășoară sub fiecare braț. Logo-ul adidas, dungile adidasi și logo-ul sponsorului apar, de asemenea, în verde. „Union va atrage multă atenție asupra unei probleme foarte importante cu această combinație de culori necunoscută pentru club. … Suntem cu atât mai încântați că Uniunea își folosește profilul pentru a-i face pe berlinezi să fie mai conștienți de importanța pădurii pentru capitală ”, a declarat Gunnar Heyne, șeful silviculturii din Berlin. site-ul clubului.

Best selling & Top trending HomeKit product in our shop at this moment

HomeKit.Blog is in no way affiliated with or endorsed by Apple Inc. or Apple related subsidiaries.

All images, videos and logos are the copyright of the respective rights holders, and this website does not claim ownership or copyright of the aforementioned.

All information about products mentioned on this site has been collected in good faith. However, the information relating to them, may not be 100% accurate, as we only rely on the information we are able to gather from the companies themselves or the resellers who stock these products, and therefore cannot be held responsible for any inaccuracies arising from the aforementioned sources, or any subsequent changes that are made that we have not been made aware of.

HomeKit.Blog Is A Participant In The Amazon Services LLC Associates Program, An Affiliate Advertising Program Designed To Provide A Means For Sites To Earn Advertising Fees By Advertising And Linking To Amazon Store (Amazon.com, Or Endless.com, MYHABIT.com, SmallParts.com, Or AmazonWireless.com).

The opinions expressed on this website by our contributors do not necessarily represent the views of the website owners. 

Copyright © 2022 HomeKit Blog
. All rights reserved
United States