Logitech Circle View vs. ecobee SmartCamera: Care ar trebui să cumpărați?

Cupertino, October 19, 2021

Cea mai bună flexibilitate

Vizualizare cerc Logitech

Cel mai bun pentru majoritatea

ecobee SmartCamera

ecobee SmartCamera

Cu o clasă de rezistență la intemperii IP64, Logitech's Circle View este alegerea clară dacă sunteți în căutarea unei camere inteligente care funcționează atât în ​​interior, cât și în exterior. Cu toate acestea, un preț mai scump și lipsa suportului pentru orice altceva decât iOS / HomeKit îl fac doar pentru gospodăriile din toate Apple.

160 USD la Amazon

Pro

 • Rezistență la intemperii IP64
 • Instalare rapida
 • Design compact
 • Funcționează cu HomeKit Secure Video
 • Nu este necesară nicio aplicație sau cont

Contra

 • Scump
 • Funcționează numai cu iOS / HomeKit
 • Necesită abonament pentru înregistrare
 • Cablu de alimentare nedemontabil

Deși funcționează doar în interior, ecobee SmartCamera este cea mai bună cameră pentru cei mai mulți, acceptând HomeKit, Alexa, iOS și Android. Camera ecobee este, de asemenea, o soluție de securitate generală mai bună, datorită caracteristicilor de monitorizare Haven Home și un mod de urmărire a focalizării incredibil de slick.

90 USD la Amazon

Pro

 • Accesibil
 • Design premium
 • Mod de urmărire a focalizării
 • Funcționează cu HomeKit Secure Video și are Alexa la bord
 • Sprijină monitorizarea locuinței Haven

Contra

 • Numai pentru utilizare în interior
 • Preocupări de confidențialitate cu Alexa la bord
 • Abonament necesar pentru înregistrare
 • Amprentă mai mare

Când vine vorba de a alege între două dintre cele mai bune camere HomeKit - Logitech Circle View și ecobee SmartCamera, în esență se rezumă doar la două lucruri: plasarea și dispozitivele din casa ta. Dacă aveți nevoie de o cameră care funcționează în interior și în exterior, atunci Logitech Circle View preia tortul, deoarece prezintă rezistență la intemperii. Cu toate acestea, dacă doriți să împărtășiți imaginea camerei dvs. cu alții în afara grădinii cu ziduri Apple, Ecobee SmartCamera este alegerea cea mai bună.

Logitech Circle View vs. Ecobee SmartCamera: Cedare psihica

Cameră Logitech Circle View pe un raft

Sursa: Logitech

La cel mai de bază nivel, Logitech Circle View și ecobee SmartCamera oferă același set de caracteristici de bază ca majoritatea camerelor conectate astăzi. Camerele inteligente ne oferă o privire asupra acțiunii din casele noastre și din jurul nostru și ne anunță în momentul în care cineva sau ceva intră în vizualizare. Pentru a obține cea mai bună experiență absolută, trebuie să acordați o atenție deosebită elementelor de bază, cum ar fi rezoluția maximă a camerei și opțiunile de conectivitate.

La fel ca majoritatea deciziilor tehnologice din zilele noastre, trebuie să luați în considerare și alți factori atunci când alegeți o cameră inteligentă. Ceva la fel de simplu ca locația destinației de plasare sau tipurile de telefoane din casa dvs. poate juca un rol critic în modul în care gestionați, examinați și partajați filmările camerei dvs. Vom aprofunda acest lucru mai târziu, dar deocamdată, să începem prin a ne uita la specificațiile ambelor camere.

Vizualizare cerc Logitech ecobee SmartCamera
Preț 160 USD 100 USD
Putere Cu fir Cu fir
Rezistență la intemperii IP64 Nici unul
Câmp de vizualizare 180 de grade 180 de grade
Rezoluţie 1080p 1080p
Rata cadrelor 30 fps 30 fps
Raportul de aspect 16x9 16x9
HDR Nu Nu
Vedere nocturnă IR, 15 picioare IR
Speaker da da
Microfon da da
Depozitare locală Nu Nu
Alerte inteligente da da
Recunoașterea persoanei / feței da da
Zone de mișcare da da
Protecție anti-furt Nu Nu
Wifi 2,4 GHz 2,4 GHz / 5 GHz
Bluetooth Nu Da, 5.0
Ethernet Nu Nu
Compatibilitate asistent vocal Siri / HomeKit Alexa, Siri / HomeKit

După cum puteți vedea, Logitech Circle View și ecobee SmartCamera sunt destul de similare pe tabelul de specificații. Ambele camere dispun de înregistrare și streaming video de înaltă definiție, acceptă sunet bidirecțional cu difuzoare și microfoane la bord și oferă o imagine alb-negru în întuneric cu viziune nocturnă în infraroșu.

Logitech Circle View și Ecobee SmartCamera se conectează, de asemenea, la rețeaua de acasă prin Wi-Fi fără a avea nevoie de un hub suplimentar. Odată conectate, ambele camere urmăresc evenimentele de mișcare și caracteristicile inteligente, cum ar fi recunoașterea feței și zonele de mișcare, vă pot ajuta să vă țineți la curent cu toate evenimentele fără a vă inunda cu alerte. Totuși, cam asta este pentru similitudini, așa că hai să trecem peste diferențele cheie - începând cu designul.

Logitech Circle View vs. Ecobee SmartCamera: Proiecta

Logitech Circle View în aer liber

Sursa: Logitech

În timp ce ambele au design modern, modern și materiale premium, Logitech Circle View și Ecobee SmartCamera sunt lumi separate când vine vorba de aspect. După cum sugerează și numele, Logitech Circle View are un cadru circular care este surprinzător de compact pentru o cameră inteligentă. Camera Logitech are o paletă întunecată cu față neagră și un finisaj asemănător cu o armă pentru suport - care nu este detașabil.

La fel ca suportul, cablul nu este de asemenea detașabil, ceea ce oferă Circle View un avantaj semnificativ: rezistența la intemperii IP64. Circle View acceptă o temperatură de funcționare cuprinsă între -4 și 120 grade Fahrenheit, care ar trebui să fie adecvată pentru acoperirea pe tot parcursul anului în majoritatea locațiilor. Cu toate acestea, va trebui să rețineți că adaptorul de alimentare inclus nu este adecvat pentru exterior, deci va trebui să țineți cont de acest lucru pentru plasare.

La fel ca suportul, cablul nu este de asemenea detașabil, ceea ce oferă Circle View un avantaj major: rezistența la intemperii IP64.

Spre deosebire de Circle View, ecobee SmartCamera este evaluat numai pentru uz interior, fără rezistență la intemperii. Lipsa rezistenței la intemperii oferă câteva avantaje pentru SmartCamera, deoarece suportul și cablul de alimentare sunt detașabile. Având un design modular ajută la longevitate, deoarece puteți schimba cablul în loc de întreaga cameră dacă se rupe, iar camera poate avea și comenzi de pe dispozitiv și Alexa la bord.

Standul detașabil facilitează montarea ecobee SmartCamera pe perete. Porțiunea suportului găzduiește slotul pentru hardware-ul inclus și se atașează magnetic la cameră cu o clipă satisfăcătoare. Desigur, SmartCamera ecobee este mult mai înaltă, cu designul său dreptunghiular-rotunjit, făcându-l să iasă în evidență mai mult decât Circle View, dar cu siguranță nu este urât sau voluminos.

Logitech Circle View vs. Ecobee SmartCamera: Video și înregistrare

Logitech Circle View Stil de viață de integrare Homekit

Sursa: Logitech

Așa cum s-a menționat anterior, Logitech Circle View și ecobee SmartCamera captează și transmit videoclipuri în înaltă definiție. Ambele camere au o rezoluție de 1080p, filmează la 30 fps și au un câmp de vedere ultra-larg la 180 de grade, care produce un raport de aspect de 16x9. În mod dezamăgitor, niciuna dintre camere nu acceptă tehnologia HDR sau viziunea pe timp de noapte a stelelor, astfel încât să obțineți o imagine de bază alb-negru.

După cum v-ați putea aștepta, vizualizările rezultate de la camere sunt destul de similare. Pe baza experiențelor mele, constat că vizualizarea Circle produce o imagine mai clară, cu culori dezactivate, pe care le prefer în fața vederii mai moi, mai saturate a SmartCamera în timpul zilei. Pe de altă parte, totuși, constat că Ecobee SmartCamera oferă o vizualizare mai curată și mai detaliată atunci când viziunea nocturnă cu infraroșu este activă, deoarece vizualizarea Circle are tendința de a deveni puțin granulată.

Ecobee SmarCcamera Vizualizare înregistrare

Sursa: ecobee

Când vine vorba de înregistrări video, ambele camere acceptă serviciul Apple HomeKit Secure Video, care pune totul în iCloud - dacă aveți un abonament. HomeKit Secure Video oferă înregistrări în valoare de 10 zile pentru doar 0,99 USD pe lună pentru o singură cameră și până la 9,99 USD pe lună pentru o cantitate nelimitată de camere și sonerii. Folosirea abonamentului iCloud existent în loc de predarea informațiilor de plată către o altă companie este întotdeauna plăcută, iar înregistrările nu sunt luate în considerare pentru alocarea lunară de stocare.

Dacă nu vă deranjează să vă înscrieți pentru un alt abonament, SmartCamera de la ecobee oferă câteva bonusuri interesante la HomeKit Secure Video. Pentru 5 USD pe lună pentru o singură cameră, serviciul Ecobee Haven Home Monitoring oferă 30 de zile de înregistrare în cloud, recunoașterea feței care înarmează și dezarmează automat alertele pentru membrii familiei și monitorizarea sunetului, care vă anunță când camera preia sunetul unui alarma de fum.

Logitech Circle View vs. Ecobee SmartCamera: Integrare inteligentă la domiciliu

Serviciul de monitorizare a locuinței Ecobee Haven

Sursa: ecobee

Cea mai semnificativă diferență între Logitech Circle View și ecobee SmartCamera este modul în care se integrează cu dispozitivele din casa ta. În primul rând, Logitech Circle View funcționează exclusiv cu dispozitive iOS și Mac. Circle View se bazează exclusiv pe HomeKit Secure Video și pe aplicația Home pentru gestionare - nu există nicio aplicație Logitech disponibilă pentru descărcare.

Pentru gospodăriile care fac all-in cu HomeKit, vizualizarea Circle View durează doar câteva secunde pentru a se configura, deoarece nu există înregistrarea contului implicat, iar toți cei care vă partajează casa vor avea acces instantaneu la cameră. Prin HomeKit, Circle View primește, de asemenea, acces la cele mai recente și mai bune videoclipuri HomeKit Secure, cum ar fi zonele de activitate personalizate, recunoașterea feței și detectarea pachetelor, de îndată ce Apple le adaugă - nu sunt necesare așteptări pentru actualizări de firmware ale unor terțe părți.

Logitech Circle Vizualizați videoclipul securizat Homekit

Sursa: Apple

Desigur, faptul că numai iOS / HomeKit are unele dezavantaje semnificative. Dacă mergeți cu vizualizarea Circle View, nu vă puteți partaja camera cu dispozitivele Android și, de asemenea, sunteți limitat la doar Siri pentru comenzile vocale. Întrucât nu există un Siri echivalent cu un Amazon Echo Show sau Nest Home, veți pierde caracteristicile slick, cum ar fi convocarea unui flux live pe un afișaj ambient permanent sau purtarea unei conversații bidirecționale fără a fi nevoie să vă urmăriți iPhone-ul. .

Ecobee SmartCamera adoptă o abordare mai deschisă, cu capacitatea de a sprijini HomeKit Secure Video și alte platforme și asistenți vocali. camera ecobee funcționează cu dispozitive iOS și Android și include Alexa Amazon încorporat chiar înăuntru. Dacă nu aveți deja un dispozitiv Amazon Echo, în esență primiți unul gratuit cu Ecobee SmartCamera. Puteți utiliza SmartCamera pentru a controla alte accesorii inteligente pentru casă, pentru a solicita actualizări meteo, pentru a reda muzică și multe altele - mâini libere.

Dacă nu aveți deja un dispozitiv Amazon Echo, în esență primiți unul gratuit cu ecobee SmartCamera.

Serviciul de monitorizare Haven Home de la ecobee adaugă, de asemenea, capacități suplimentare SmartCamera. Cu Haven, camera se poate integra și cu alte dispozitive ecobee, cum ar fi ecobee SmartThermostat sau SmartSensors, pentru a crea un sistem DIY de securitate la domiciliu. Haven folosește senzorii de mișcare și ocupare în toate dispozitivele ecobee pentru a stabili cine este acasă și vă „armează” automat casa, astfel încât să fie gata să vă anunțe dacă un intrus pândește în jur.

Logitech Circle View vs. Ecobee SmartCamera: Care ar trebui să cumpărați?

Ecobee Smartcamera

Sursa: ecobee

Indiferent de alegerea pe care o faceți, Logitech Circle View și ecobee SmartCamera oferă cele mai bune caracteristici și experiențe de securitate la domiciliu inteligent pe care le puteți cumpăra astăzi. Dacă vă interesează viața Apple și nu vă deranjează să trăiți într-un ecosistem, configurarea simplă a contului Logitech Circle View și integrarea iCloud + sunt greu de învins. Sau, dacă aveți nevoie de o cameră care funcționează atât în ​​interior, cât și în exterior, atunci Logitech's Circle View este câștigătorul clar.

Dacă doriți să vă schimbați telefoanele sau tabletele din când în când sau dacă căutați doar o cameră de interior, atunci camera inteligentă ecobee este alegerea evidentă. Camera ecobee oferă toate avantajele HomeKit și HomeKit Secure Video, lăsând în același timp ușa deschisă către alte platforme, astfel încât să nu rămâneți blocat cu o cameră pe care nu o puteți folosi dacă decideți să săriți nava. Ecobee SmartCamera vă va economisi, de asemenea, un pic de aluat în avans și veți obține un bonus gratuit ca un dispozitiv Amazon Echo.

În interior și în exterior

Cameră Logitech Circle View

Vizualizare cerc Logitech

Cel mai bun pentru exterior

Logitech Circle View cu rezistență la intemperii IP64 merge acolo unde camera ecobee nu poate - în aer liber. Dacă gospodăria dvs. este all-in cu Apple și dacă doriți o securitate pe care o puteți muta în și în jurul casei, atunci Circle View este cea pentru dvs.

Securitate inteligenta

ecobee SmartCamera

ecobee SmartCamera

Cea mai bună cameră inteligentă pentru cei mai mulți

SmartCamera ecobee este pur și simplu cea mai bună opțiune pentru majoritatea, deoarece nu te leagă de o singură platformă sau asistent vocal. SmartCamera oferă, de asemenea, o experiență de siguranță și securitate mai robustă cu serviciul Haven Home Monitoring și asistență pentru urmărirea focalizării.

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind linkurile noastre. Află mai multe.

Best selling & Top trending HomeKit product in our shop at this moment

HomeKit.Blog is in no way affiliated with or endorsed by Apple Inc. or Apple related subsidiaries.

All images, videos and logos are the copyright of the respective rights holders, and this website does not claim ownership or copyright of the aforementioned.

All information about products mentioned on this site has been collected in good faith. However, the information relating to them, may not be 100% accurate, as we only rely on the information we are able to gather from the companies themselves or the resellers who stock these products, and therefore cannot be held responsible for any inaccuracies arising from the aforementioned sources, or any subsequent changes that are made that we have not been made aware of.

HomeKit.Blog Is A Participant In The Amazon Services LLC Associates Program, An Affiliate Advertising Program Designed To Provide A Means For Sites To Earn Advertising Fees By Advertising And Linking To Amazon Store (Amazon.com, Or Endless.com, MYHABIT.com, SmallParts.com, Or AmazonWireless.com).

The opinions expressed on this website by our contributors do not necessarily represent the views of the website owners. 

Copyright © 2022 . All rights reserved
United States