Meross smart sockets lose their connection

Cupertino, December 18, 2021

I bought a pair of smart Meross mini sockets a few weeks ago to carry the festive lights around the house. I originally used a few TP-links HS110 a few years ago that are solid. All were reused elsewhere in the house. I bought the Meross ones, set them both up in HomeKit, and they both work for that day. Next morning; they both show no answer. Siri can't control them and Alexa can't control them. Looks like I need to reset the factory and reconfigure each one again. I won't do that every day. I use a wifi deco M5 mesh system throughout the house, which transmits 2.4 and 5 GHz on the same ssid, which I suspect could be the problem. Has anyone had this problem before?

Best selling & Top trending HomeKit product in our shop at this moment

HomeKit.Blog is in no way affiliated with or endorsed by Apple Inc. or Apple related subsidiaries.

All images, videos and logos are the copyright of the respective rights holders, and this website does not claim ownership or copyright of the aforementioned.

All information about products mentioned on this site has been collected in good faith. However, the information relating to them, may not be 100% accurate, as we only rely on the information we are able to gather from the companies themselves or the resellers who stock these products, and therefore cannot be held responsible for any inaccuracies arising from the aforementioned sources, or any subsequent changes that are made that we have not been made aware of.

HomeKit.Blog Is A Participant In The Amazon Services LLC Associates Program, An Affiliate Advertising Program Designed To Provide A Means For Sites To Earn Advertising Fees By Advertising And Linking To Amazon Store (Amazon.com, Or Endless.com, MYHABIT.com, SmallParts.com, Or AmazonWireless.com).

The opinions expressed on this website by our contributors do not necessarily represent the views of the website owners. 

Copyright © 2022 . All rights reserved
United States