Ofertă cu uneltele de gazon electric De la 94 USD, mai multe în New Green Deals

Cupertino, July 5, 2021

Este din nou momentul, așa că vă aducem cel mai recent lot de noi oferte verzi pentru a naviga. Astăzi, vom analiza afacerea cu privire la acest kit de îngrijire a gazonului cu 3 unelte de la 94 $. În plus, există reduceri la centralele portabile și multe altele. Avem, de asemenea, o gamă largă de oferte Tesla și alte oferte de biciclete electronice astăzi, așa că nici nu veți dori să ratați asta.

Mergeți mai jos pentru alte oferte noi verzi pe care le-am găsit astăzi, mai multe despre de ce este important să mergeți la electricitate pentru uneltele dvs. de curte, cum ar fi mașina de tuns iarba, și, bineînțeles, cele mai bune oferte de cumpărare și închiriere EV ale Electrek. De asemenea, consultați noul magazin Tesla Electrek pentru cele mai bune oferte la accesoriile Tesla.

Numai astăzi, ca parte a ofertelor sale zilnice, Lowe's oferă o ofertă pentru kitul combinat Westinghouse cu 3 unelte pentru îngrijirea gazonului electric pentru 99 USD expediați. Cei cu un card de credit Lowe's Advantage vor vedea scăderea prețului la 94,05 USD la plată. În mod normal, această ofertă face ca instrumentele electrice de gazon să aibă 33 de dolari fiecare, în timp ce includ și o baterie și un încărcător pentru a termina lucrurile. Optarea pentru această platformă de scule de 20V vă va permite să tăiați garduri vii, să îngropați peluza și să aruncați lucrurile cu o singură achiziție. Desigur, veți reuși să renunțați la gaz și petrol în acest proces, ceea ce este întotdeauna un lucru bun atât pentru portofel, cât și pentru mediu. Tăietorul este, de asemenea, un tăietor de buruieni cu capul său pivotant, ceea ce face ca achiziția de astăzi să fie cu adevărat patru unelte într-unul. Evaluat la 4,6 / 5 stele.

Bateți căldura de vară cu cel mai recent termostat Nest de la Google la un nivel minim de 88 USD (Economisiți 33%)

Amazon oferă în prezent termostatul Google Nest pentru Livrat 87,99 dolari. În scădere față de rata obișnuită de 130 USD, vă uitați la un nou nivel minim, deoarece oferta de astăzi scade mențiunea noastră anterioară cu 12 USD. Recentul termostat Nest de la Google vine cu un design reîmprospătat în comparație cu omologul său de ultimă generație, care este, de asemenea, încă în vânzare, oferind un factor de formă compact, cu sticlă mată și un afișaj LED mai simplist. Pe lângă posibilitatea de a regla temperatura cu Asistentul, există și suport pentru setarea programelor și automatizărilor pentru a bate căldura în această vară. Aruncați o privire mai atentă în recenzia noastră practică, care este în mare parte de acord cu ratingul de 4,3 / 5 stele de la Amazon, fără a menționa statutul de best-seller nr.

Eve Energy Strip

Oferiți-i lui Siri trei prize de monitorizare a puterii pe care să le controleze cu ajutorul lui HomeKit Energy Strip de la 82 USD

Amazon oferă pâinea de energie Eve HomeKit activată pentru Livrat 82,04 USD. După ce a scăzut de la 100 USD, vă uitați la cel de-al doilea cel mai bun preț al anului, oferta de astăzi ajungând la 2 USD față de cel mai scăzut nivel din 2021. Cu trei prize controlabile individual, Eve Energy Strip funcționează prin Wi-Fi fără hub și se integrează cu HomeKit pentru control vocal Siri și multe altele. De asemenea, monitorizează consumul de energie, permițându-vă să țineți cont de cantitatea de energie pe care o folosesc aparatele specifice. Personal, folosesc una dintre acestea de peste un an și am găsit că este o completare de încredere la restul setărilor mele HomeKit. Evaluat cu 4,5 / 5 stele de la peste 185 de clienți și puteți avea o privire mai atentă în acoperirea anunțurilor noastre.

bicicletă electrică cu radiație

RadMission a fost deja cea mai ieftină bicicletă Rad Power. Acum, este mai accesibil cu această ofertă de biciclete electrice

Rad Power Bikes oferă bicicleta electrică RadMission la 999 dolari expediați. Când a fost lansat pentru prima dată RadMission, acesta a prezentat un preț promoțional de 999 USD, dar acest preț a fost ridicat în cele din urmă la prețul său de 1.099 USD, unde a rămas în afara ofertelor ocazionale de vacanță. Această bicicletă elegantă a fost deja cea mai accesibilă bicicletă Rad Power de pe piață înainte de cea mai recentă scădere a prețului, ceea ce o face o afacere și mai bună cu bicicletele electrice. Dispunând de un motor de 500 W și o autonomie de până la 45 de mile cu o singură încărcare, veți putea călători în jurul orașului fără a fi nevoie să vă conectați. Acest lucru nu numai că vă ajută să ieșiți în aer liber și să vă bucurați de soare, ci și de a salva mediul înconjurător. deoarece nu necesită gaz sau petrol pentru a funcționa. În plus, bicicletele sunt mai ușor de transportat în orașele aglomerate, deoarece nu trebuie să folosească aceleași drumuri ca și mașinile, ceea ce duce la o călătorie mai puțin aglomerată. Aruncați o privire mai atentă în recenzia noastră practică.

tesla deals

Noi oferte Tesla

Mai jos, veți găsi o selecție de noi oferte ecologice care vă vor face experiența Tesla mai bună în mai multe domenii. De la stocare până la păstrarea înregistrărilor pe suporturile telefonului, încărcătoarele auto și orice altceva putem găsi, acesta va fi listat mai jos. În fiecare zi vom face tot posibilul pentru a găsi oferte noi și incitante și modalități prin care puteți economisi accesorii distractive pentru Tesla dvs., făcând fiecare călătorie unică. Pentru mai multe idei și oferte de cadouri, consultați cel mai bun magazin Tesla. Continuați să citiți pentru oferte de biciclete electrice și multe altele.

scuter electric e- oferte de biciclete

Nouă ofertă verde cu e-bike + oferte cu scuterele electrice

Dacă doriți să ieșiți și să vă bucurați de lumina soarelui în această vară, atunci nu există o modalitate mai bună de a o experimenta decât pe o bicicletă electronică sau electrică, tocmai ați obținut la un preț fantastic printr-una dintre ofertele și vânzările noastre de mai jos. Îl puteți folosi pentru distracție, exerciții fizice sau chiar transport la și de la serviciu sau cafenea. Avem mai mulți oameni aici care se vor deplasa în mod regulat la cafenele sau birouri cu bicicleta electrică, deoarece reduce consumul de combustibili fosili și le permite să se bucure de ceva timp în aer liber în zilele frumoase însorite. Mai jos, veți găsi o selecție largă de noi oferte de biciclete electrice și oferte de scutere electrice în toate gamele de prețuri, așa că aruncați o privire dacă este ceva ce ați fi interesat să ridicați. Ca întotdeauna, cea mai nouă ofertă de e-bike și vânzările vor fi la vârf, așa că faceți cumpărături rapid, deoarece reducerile vor dispărea în curând.

noi oferte verzi

Mai multe oferte ecologice noi

După ce ați cumpărat mai sus oferta Tesla și e-bike, asigurați-vă că verificați celelalte reduceri pe care le-am găsit astăzi. Aceste noi oferte ecologice variază de la echipamente de grădină în aer liber până la orice altceva pe care îl găsim, care vă poate economisi bani în diferite moduri, fie că tăiați gaz și petrol din viața voastră sau vă bucurați doar de alte facilități pe care le poate aduce uneltele economice de energie. Ca întotdeauna, cele mai noi oferte vor fi la vârf, așa că faceți cumpărături rapid, deoarece reducerile vor dispărea în curând.

  • Anker începe săptămâna cu oferte privind băncile de energie solară, camere pentru exterior și multe altele de la 14 USD
  • Cuplați două lămpi de perete cu mișcare solare, fabricate de Amazon 17,50 USD (Minim nou, reducere de 20%)
  • Sunlight-urile solare exterioare ale inelului vă iluminează peluza 49 USD (Minime noi)
  • Economisiți 45% la această priză inteligentă dublă Wi-Fi în aer liber pentru a vă îmbunătăți terasa doar 11 USD
  • Îmbunătățește-ți atracția la bord înainte de weekendul de 4 iulie cu două spoturi solare LED la 14 USD
  • În cele din urmă, începeți grădinăritul cu acest pat ridicat de cedru canadian la un Amazon mic de 100 USD
  • Preia controlul smartphone-ului asupra spațiului dvs. exterior cu Kasa Dual Plug de la TP-Link la 19 USD
  • Sigilați în vid resturile de grătar de vară de la 21 USD: Seturi FoodSaver de până la 61 USD reducere + mai mult
  • Comutatorul de lumină Kasa de la TP-Link, becurile RGB și multe altele reducere de până la 25% de la 9,50 USD
  • Generatorul portabil 213Wh Powerhouse de la Anker revine la Amazon cu un nivel scăzut de 170 USD (Economisiți 90 USD)
  • Vânzare masivă de iluminat inteligent de la 8 USD: Lămpi pentru șiruri de exterior, becuri cu LED-uri, lămpi de masă RGBIC și multe altele
  • Lanterna cu LED-uri de 425 metri a bateriei Coleman scade la un nivel minim de 21,50 USD
  • Banda de lumină LED RGB de 50 de picioare a lui Govee funcționează cu Alexa + Assistant la 26 USD (Economisiți 35%)
  • Vânzare Govee de la 11 USD: Lampă inteligentă RGBWW, prize inteligente, benzi de iluminat, reducere de până la 53%
  • Sub 4,50 USD adaugă farul cu LED Eveready Energizer în magazinul dvs., cu până la 46% reducere

FTC: Folosim link-uri de afiliere automată cu venituri. Mai Mult.


Abonați-vă la Electrek pe YouTube pentru videoclipuri exclusive și abonați-vă la podcast.

Best selling & Top trending HomeKit product in our shop at this moment

HomeKit.Blog is in no way affiliated with or endorsed by Apple Inc. or Apple related subsidiaries.

All images, videos and logos are the copyright of the respective rights holders, and this website does not claim ownership or copyright of the aforementioned.

All information about products mentioned on this site has been collected in good faith. However, the information relating to them, may not be 100% accurate, as we only rely on the information we are able to gather from the companies themselves or the resellers who stock these products, and therefore cannot be held responsible for any inaccuracies arising from the aforementioned sources, or any subsequent changes that are made that we have not been made aware of.

HomeKit.Blog Is A Participant In The Amazon Services LLC Associates Program, An Affiliate Advertising Program Designed To Provide A Means For Sites To Earn Advertising Fees By Advertising And Linking To Amazon Store (Amazon.com, Or Endless.com, MYHABIT.com, SmallParts.com, Or AmazonWireless.com).

The opinions expressed on this website by our contributors do not necessarily represent the views of the website owners. 

Copyright © 2022 HomeKit Blog
. All rights reserved
United States