Recenzie August Wi-Fi Smart Lock: Încă preferatul nostru

Cupertino, October 23, 2021

Încuietorile inteligente din august sunt populare și din motive întemeiate: designul de modernizare le face ușor de instalat fără a înlocui șurubul dvs. de blocare existent și sunt suficient de inteligente pentru a lucra cu ele. Asistent Google, Apple HomeKit și Amazon Alexa. Anul trecut, am acordat Smart Lock Wi-Fi din august Premiul Editors 'Choice pentru instalarea ușoară, aplicația excelentă și integrarea inteligentă la domiciliu. În 2021, încă mai păstrează acel premiu.

Mai subțire decât iterațiile sale anterioare și mai inteligentă decât cea mai mare parte a competiției, această blocare din august este câștigătoare. Vine cu Wi-Fi încorporat, eliminând nevoia pentru August Connect suplimentar (74 USD pe Amazon) module plug-in. La 230 USD, noua încuietoare este scumpă, dar merită din plin banii dvs. dacă doriți să obțineți ușa de la intrare online.

L-am băgat în spatele ușii și am locuit cu el timp de o săptămână. Iată ce trebuie să știți.

Ca

  • Design mic
  • Wi-Fi încorporat

Nu-mi place

  • Preț
  • Durată de viață a bateriei mai scurtă

Design mai mic de blocare inteligentă

Designul unic de modernizare al lui August rămâne fidel rădăcinilor sale în acest model de a patra generație. Ceea ce este remarcabil de diferit este dimensiunea. Blocarea inteligentă Wi-Fi din august este cu 45% mai mică decât predecesorii săi, măsurând aproximativ 2,8 inchi în diametru și doar 1,8 inci în adâncime. Deși nu a existat niciodată ceva deosebit de urât în ​​legătură cu încuietoarea, a pune o bucată mare de metal pe interiorul ușii tale nu este visul unui designer de interior.

Chris Monroe/CNET

Aproape toate încuietorile inteligente necesită această obstrucție estetică, bazându-se pe o baterie mare și pe carcase de blocare pentru degetul mare montate pe partea interioară a ușii. Am fost încântat de dimensiunea mică a acestui model din august. Este mult mai puțin distragător, parțial pentru că sunt puțin mai obișnuit să văd încuietori inteligente pe uși până acum, dar și pentru că este într-adevăr semnificativ mai mic. O casă inteligentă ar trebui să se integreze, după părerea mea, iar designul lunii august este mult îmbunătățit în acest sens.

20200106-133555-1

Smart Lock Wi-Fi August (dreapta) este cu 45% mai mic decât August Smart Lock Pro (stânga).

Molly Price/CNET

Echipa de design, care include renumitul designer Yves Béhar, a rămas fidelă designului original, făcând în același timp mici actualizări. Veți observa un model de creastă ușor diferit în jurul părților laterale ale încuietorii, conceput pentru a îmbunătăți aderența. Nu pot discerne o diferență uriașă, dar nici nu mă deranjează. De-a lungul acelei creaste se află un logo al lunii august plasat inteligent pentru a vă ajuta să vă dați seama dacă ușa este încuiată sau nu. În interior, Smart Lock Wi-Fi August este alimentat de două baterii CR123. Voi vorbi mai multe despre acestea mai târziu.

20200511-105112

Textura laterală actualizată a încuietorului este concepută pentru a oferi o aderență mai bună.

Molly Price/CNET

Instalarea lui August Wi-Fi Smart Lock

Ca întotdeauna, instalarea unei încuietori inteligente din august este ușoară dacă aveți 10 minute și o șurubelniță. De asemenea, veți dori să descărcați aplicația august disponibilă pe iOS sau Android, deoarece există un ghid util cu animații care vă vor ghida prin proces. Deoarece este modernizat, nu va trebui să faceți deloc mare lucru cu zăvorul fizic, în afară de îndepărtarea zăvorului cu degetul mare de pe partea interioară a ușii. Apoi, vă veți încadra pe placa August și adaptorul corect pentru încuietoare și veți fixa dispozitivul Smart Lock Wi-Fi cu cele două aripi de blocare.

Voi lua o secundă aici pentru a aborda sfaturile mele standard de blocare inteligentă.

  1. Asigurați-vă că ușa se închide bine înainte de a începe acest proces. Încuietorile inteligente au probleme la calibrarea și blocarea completă a ușilor care au nevoie de o împingere suplimentară pentru a se închide complet.
  2. Asigurați-vă că șurubul se mișcă liber și că nu există frecare în mecanica încuietorului.
  3. Asigurați-vă că aveți o conexiune Wi-Fi bună. Acest lucru afectează nu numai instalarea, ci și performanța de zi cu zi a încuietorii.
  4. Ține-ți șuruburile organizate. Lungimea șurubului ajunge acolo unde poate conta cu adevărat pe o încuietoare inteligentă.

Este important să faceți tot posibilul pentru a menține bara cu came (vezi mai jos) centrată în placa din spate din august în timp ce fixați șuruburile. Dacă descoperiți că este prea mult în sus sau în jos, slăbiți și reajustați șuruburile în timp ce țineți puțin apăsat pe placă pentru a o menține pe loc. Este dificil să se potrivească adaptorul necesar dacă lucrurile nu sunt aliniate cu grijă.

20200511-105003

Adaptorul verde furnizat se potrivește cu șurubul meu Kwikset.

Molly Price/CNET

Sistemul August este cea mai simplă instalare de blocare inteligentă de acolo, iar îndrumările atât din aplicație, cât și din instrucțiunile imprimate din cutie sunt ușor de urmat. Nicio surpriză acolo. Dacă ești îngrijorat de compatibilitatea cu șurubul tău existent, August are o pagină utilă care listează modele compatibile de la majoritatea mărcilor.

O încuietoare inteligentă pentru casă mai bună

Să începem cu ceea ce este evident. Aceasta este prima blocare din august cu Wi-Fi încorporat. Asta înseamnă că nu mai trebuie să cumpărați modulul August Connect de 80 USD pentru a-l controla de la distanță. Deși este prima blocare din august care include Wi-Fi, nu este singura blocare de pe piață cu upgrade. Schlage și Kwikset au și modele Wi-Fi (ambele la un preț de 249 USD) și este probabil calea viitorului pentru majoritatea încuietorilor inteligente.

Multe încuietori inteligente se conectează prin Bluetooth la telefonul dvs., ceea ce vă permite să controlați blocarea atunci când vă aflați în imediata apropiere a acestuia. Pentru control în afara acestui interval, într-adevăr pentru control de oriunde în lume, aveți nevoie de Wi-Fi. Anterior, producătorii de blocări inteligente se bazau pe un adaptor Wi-Fi plug-in, cum ar fi August Connect, pentru a integra Wi-Fi, dar peisajul blocării inteligente s-a schimbat mult de la prima blocare din august. Reproiectarea tehnologiei chipului Wi-Fi a făcut posibil ca companii precum August să o transforme mai ușor în proiectarea încuietorilor. După aceea, totul este despre reglarea fină a blocării și a performanței aplicației pentru a obține cea mai mare durată de viață posibilă a bateriei, în timp ce încă rămâneți bine pe acel semnal Wi-Fi.

În ceea ce privește compatibilitatea, August Wi-Fi Smart Lock funcționează cu Alexa, Google și Siri pentru comenzi vocale, precum și rutine și automatizări cu platforma pe care o alegeți. Atribuirea cheilor virtuale utilizatorilor suplimentari de lacăt rămâne gratuită, un punct culminant al politicilor din august, și veți primi, de asemenea, o mulțime de opțiuni pentru setarea notificărilor atunci când ceva se întâmplă sau nu la ușa dvs. Blocarea inteligentă Wi-Fi din august vine cu un senzor DoorSense, astfel încât să puteți ști dacă cineva lasă ușa deschisă sau o închide, dar o lasă descuiată.

Întotdeauna mi-au plăcut capabilitățile de auto-blocare și deblocare geofencing ale lui August, iar acest lucru rămâne adevărat pentru acest model. Când dispozitivul dvs. mobil se află la 200 de metri (656 de picioare) de acasă, fie că plecați, fie că vă întoarceți, blocarea se va bloca sau debloca, dacă ați ales să activați acea funcție. Necesită să păstrați Wi-Fi activat pe dispozitivul dvs. mobil și a funcționat bine la testarea mea. Este de mare ajutor să nu fii nevoit să te joci cu cheile sau cu o aplicație pentru a deschide ușa. Blocarea automată poate fi, de asemenea, personalizată în funcție de timp, astfel încât să puteți seta ușa să se încuie oriunde de la imediat după ce este deblocată până la 30 de minute mai târziu.

august-lock-1

Blocarea inteligentă Wi-Fi din august funcționează cu două baterii CR123.

Chris Monroe/CNET

Wi-Fi nu este ușor la baterii, iar acesta este primul model din august cu baterie CR123. Echipa din august estimează că bateriile ecluzei ar trebui să țină între trei și șase luni. Aceasta este o durată de viață sugerată mai scurtă decât cele șase luni până la un an promise pentru modelele mai vechi, AA.

Potrivit lui august, nr. Un factor de viață al bateriei este calitatea conexiunii dvs. Wi-Fi. Dacă încuietoarea trebuie să se reconecteze constant la un punct de acces sau să se trezească din cauza interogării din punctul de acces, veți vedea o scurgere mai rapidă. Durata de viață a bateriei va fi, de asemenea, afectată de cât de des vă încuiați și deblocați ușa, în special prin conexiuni Wi-Fi sau de date.

Dacă nu-ți place ideea de a ține pasul cu bateriile de pe o blocare inteligentă, evident că aceasta nu este categoria de produse pentru tine. Un pachet de două CR123 la magazinul dumneavoastră local ar trebui să coste între 8 și 10 USD. Vestea bună este că, la fel ca în cazul încuietorilor inteligente August din generația anterioară, chiar dacă bateriile sunt descărcate, puteți folosi în continuare o cheie fizică pentru a vă descuia ușa.

Notă: Am întâlnit o avertizare de baterie scăzută la doar trei zile după ce am testat blocarea inteligentă Wi-Fi din august. Știam că bateriile mele nu ar trebui să fie descărcate atât de curând. Foloseam o versiune beta a aplicației din august și, după ce am discutat cu echipa, au găsit o eroare în algoritmul de predicție a bateriei, care a dus la o notificare prematură cu baterie scăzută. Inginerii din august au rezolvat eroarea de pe partea din spate și nu am avut nicio problemă după aceea. Echipa din august m-a asigurat că clienții nu vor vedea acest lucru odată ce încuietoarea inteligentă va fi disponibilă pentru cumpărare.

Când vine vorba de securitate, August implementează suficiente funcții pentru a mă face să mă simt bine când îl pun pe ușă. Utilizează autentificarea cu doi factori pentru a vă conecta la contul dvs. sau pentru a crea unul nou. De asemenea, folosește criptare Bluetooth, AES pe 128 de biți și criptare TLS pentru aplicația mobilă. Puteți chiar să dezactivați aplicația August și toate cheile virtuale în orice moment, printr-un site special pentru desktop, dacă telefonul este pierdut sau furat. Deblocarea vocală prin intermediul diferiților asistenți virtuali necesită un PIN rostit.

Modelele din august comparate

Preț

Dimensiune (în inci)

Wifi

Z-Wave

Google

Alexa

HomeKit

August Smart Lock

150 USD

2,7 L x 4,8 H x 2,1 D

Necesită August Connect (199 USD pentru pachet)

Nu

da

da

Nu

August Smart Lock Pro

280 USD

3,4 W x 2,2 D

Necesită August Connect (inclus)

da

da

da

da

August Wi-Fi Smart Lock

230 USD

2,83 W x 1,81 D

Incorporat

Nu

da

da

da

Citeste mai mult: Cum să utilizați încuietoarea inteligentă în siguranță | Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra un lacăt inteligent

Anecdota unui recenzent

Înainte să testez această încuietoare la mine acasă, aveam o tastatură inteligentă (49 USD pe Amazon) pe ușa mea din față. Soțul meu și cu mine suntem cunoscuți că alergăm sau plimbăm câinele fără cheile și telefoanele noastre, așa că o tastatură este o modalitate excelentă de a intra și de a ieși din casă fără buzunare pline de hardware și de a lăsa familia și vecinii să intre cu propriile coduri atunci când este nevoie. .

A doua zi după ce am instalat blocarea inteligentă Wi-Fi din august, am plimbat câinele prin cartier fără cheile sau telefoanele noastre. Este o detoxifiere digitală drăguță. În configurare, am optat pentru blocare pentru a reloca după cinci minute. Când ne-am întors după o jumătate de oră, mi-am dat seama că nu am cum să deschid ușa, deoarece telefonul și cheile mele erau înăuntru.

Din fericire, lăsasem o ușă laterală descuiată, dar am avut 60 de secunde distractive de panică. Dacă treceți de la o tastatură sau de la un alt sistem exterior fără cheie, va trebui să vă antrenați din nou creierul. Dacă dețineți un Apple Watch (430 USD la Target), puteți evita cu totul această problemă instalând aplicația August, care va funcționa prin geofencing la fel ca telefonul dvs. O tastatură suplimentară pentru august (60 USD) este, de asemenea, o opțiune.

Să cumpere sau să nu cumperi?

Dacă sunteți interesat de o încuietoare inteligentă, dar doriți să vă păstrați hardware-ul exterior tradițional, aceasta este încuietoarea pentru dvs. Nu este ieftin la 230 USD, dar rețineți că nu va trebui să cheltuiți bani în plus pe un modul Connect pentru a obține beneficii de acces la distanță Wi-Fi. Această adăugare de Wi-Fi face ca august să se simtă proaspăt și actualizat. Reducerea dimensiunilor este mare, de asemenea.

Alte încuietori cu Wi-Fi încorporat costă la fel de mult și necesită înlocuirea întregului șurub. Blocarea inteligentă Wi-Fi din august se rotește mult mai ușor decât modelele anterioare din august, ocupă mai puțin spațiu și este la fel de inteligent și sigur. Dacă ți-au plăcut încuietorile inteligente anterioare din august, o vei adora pe aceasta.

Din aceste motive, am decis să-i acordăm alegerea editorilor pentru cea mai bună blocare inteligentă.

august lock thumbnail red0


Acum se joacă:
Uita-te la asta:

Noua încuietoare inteligentă din august se ridică la înălțimea așteptărilor înalte


4:23

Best selling & Top trending HomeKit product in our shop at this moment

HomeKit.Blog is in no way affiliated with or endorsed by Apple Inc. or Apple related subsidiaries.

All images, videos and logos are the copyright of the respective rights holders, and this website does not claim ownership or copyright of the aforementioned.

All information about products mentioned on this site has been collected in good faith. However, the information relating to them, may not be 100% accurate, as we only rely on the information we are able to gather from the companies themselves or the resellers who stock these products, and therefore cannot be held responsible for any inaccuracies arising from the aforementioned sources, or any subsequent changes that are made that we have not been made aware of.

HomeKit.Blog Is A Participant In The Amazon Services LLC Associates Program, An Affiliate Advertising Program Designed To Provide A Means For Sites To Earn Advertising Fees By Advertising And Linking To Amazon Store (Amazon.com, Or Endless.com, MYHABIT.com, SmallParts.com, Or AmazonWireless.com).

The opinions expressed on this website by our contributors do not necessarily represent the views of the website owners. 

Copyright © 2022 . All rights reserved
United States