Recenzie Wemo Stage Scene Controller: Nu prea este deja gata

Cupertino, July 6, 2021

Sursa: Christopher Close / iMore

Controlul accesoriilor noastre HomeKit prin intermediul aplicației Home sau prin voce cu Siri este minunat și totul, dar uneori este pur și simplu mai convenabil să ai un buton fizic. Indiferent dacă este pe o masă lângă canapea sau pe perete lângă un întrerupător de lumină, cele mai bune butoane și telecomenzi HomeKit facilitează aprinderea luminilor sau setarea unei scene de noapte de film.

În ultimele două luni, am testat cel mai recent buton HomeKit - Wemo Stage Scene Controller și, deși face lucrurile mai convenabile, există câteva defecte semnificative care îl împiedică să fie tot ceea ce poate fi. Să ne aruncăm cu capul de ce s-ar putea să doriți să vă opriți pe scena Wemo pentru moment, dar și de ce s-ar putea să doriți să o cumpărați mai târziu.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Belkin Wemo Stage Scene Controller

Wemo Smart Home Automation Stage Scene Controller cu telecomandă

Linia de fund: Cu capacitatea de a programa până la șase acțiuni și un design versatil, Wemo Stage are toate elementele pentru un buton HomeKit excelent. Cu toate acestea, performanța lentă și nesigură înseamnă că este mai bine să rezistați la compatibilitatea Thread.

Binele

  • Design versatil
  • Configurare rapidă și ușoară
  • Gata pentru fire
  • Suportă până la șase acțiuni HomeKit

Răul

  • Scump
  • Timp de răspuns lent
  • Fiabilitate incoerentă
  • Funcționează numai cu HomeKit

Etapa Wemo: Preț și disponibilitate

Wemo Stage Scene Controller Review Review

Sursa: Christopher Close / iMore

Wemo Stage este disponibil momentan numai online prin Amazon și direct de la Belkin.com. Wemo Stage se vinde cu 49,99 USD, deși există câteva reduceri.

Prin Belkin, puteți economisi 10 USD din scenă dacă cumpărați două sau mai multe produse Wemo, cum ar fi Wemo WiFi Smart Plug - unul dintre cele mai bune prize inteligente pentru HomeKit. Amazon oferă o ușoară reducere care scade câțiva dolari din prețul de vânzare cu amănuntul și, bineînțeles, puteți avea Stage acasă în doar două zile, datorită livrării Prime.

Etapa Wemo: Ce imi place

Wemo Stage Scene Controller Controller Baterie

Sursa: Christopher Close / iMore

Wemo Stage are un design versatil din trei piese, care constă dintr-o telecomandă fără fir, un suport de montare și o placă frontală. Telecomanda Belkin are o construcție complet albă, din plastic, care, deși este ușoară, reușește să se simtă surprinzător de bine în mână. Pe fața de la distanță sunt un set de trei mici indentări rotunde care servesc ca butoane individuale. Fiecare buton oferă un clic satisfăcător și aprinde un indicator LED ascuns în colțul din dreapta sus când este apăsat.

Întreaga parte din spate a Wemo Stage este detașabilă, cu o baterie de monede CR2032 înlocuibilă, introdusă în interior. Belkin nu oferă o durată de viață a bateriei așteptată și, deoarece folosesc telecomanda doar de câteva luni, nici eu nu pot spune cu siguranță. Voi spune că se menține cu o utilizare ușoară de una până la două apăsări pe zi, ceea ce mă face să cred că majoritatea ar trebui să se aștepte să vadă cel puțin trei până la șase luni între swap-uri.

Wemo Stage Scene Controller Review Review Mount Mount

Sursa: Christopher Close / iMore

Atât Stage, cât și placa de montare adăpostesc un set de magneți care fac telecomanda incredibil de ușor de andocat și de decuplat, astfel încât să puteți eticheta împreună cu dvs. peste casă sau poate servi ca un comutator improvizat pe perete - așa am folosește-l pe al meu. Leagănul este livrat cu benzi adezive cu coajă și lipire, astfel încât să îl puteți atașa în locația dorită în câteva secunde și, de asemenea, îl puteți atașa permanent cu șuruburi.

În timp ce Wemo Stage vine cu suportul și placa de față în cutie, designul compact, detașabil, permite telecomanda să se încadreze în plăcile de perete standard în stil decora. Eu într-adevăr cum ar fi modul în care slotul Stage este alături de un comutator existent pe care îl am pe perete, deoarece oferă întregului pachet un aspect curat și finisat.

Wemo Stage Scene Controller Review App Home

Sursa: iMore

Îmi place cum Wemo Stage nu necesită încă un cont, o aplicație sau un proces complicat de configurare doar pentru a-l pune în funcțiune.

În prezent, butonul de relee Wemo Stage apasă pe HomeKit prin Bluetooth Low Energy. Deoarece utilizează Bluetooth, Wemo Stage nu necesită un hub specific pentru furnizor și nu necesită introducerea unei parole Wi-Fi, ceea ce apreciez cu siguranță.

Bluetooth face, de asemenea, asocierea Wemo Stage cu HomeKit o briză. Îmi place cum Wemo Stage nu necesită încă un cont, o aplicație sau un proces complicat de configurare doar pentru a-l pune în funcțiune. De fapt, Wemo Stage nu are deloc o aplicație - ea numai funcționează cu HomeKit și cu aplicația Home, deci tot ce este necesar pentru configurare este o scanare a codului de împerechere.

Spre deosebire de alte butoane HomeKit pe care le-am testat, Wemo Stage oferă până la un total de șase acțiuni care pot fi atribuite în aplicația Home - ceea ce este incredibil. Fiecare dintre cele trei butoane de pe dispozitiv acceptă atât o apăsare cât și o apăsare lungă. Dacă controlați mai multe accesorii prin scene și automatizare, Wemo Stage este cu adevărat o telecomandă capabilă.

Etapa Wemo: Ce nu-mi place

Wemo Stage Scene Controller Review Revizuirea stării

Sursa: Christopher Close / iMore

Oricât de mult îmi place hardware-ul Wemo Stage, nu sunt îndrăgostit de performanța sa reală. Cu dependența de Bluetooth, schimbarea accesoriilor HomeKit sau punerea în scenă a unei mișcări este o afacere de succes. Sunt mult prea multe ocazii în care apăs unul dintre butoanele de pe scena Wemo așteptându-mă la magia HomeKit - dar nu primesc nimic în schimb. Dacă ar trebui să pun un procent pe fiabilitatea Wemo Stage, aș spune sincer că este în jur de 50%.

Când scena Wemo funcționează, este și ea extrem încet. Majoritatea acțiunilor durează aproximativ zece secunde pentru a fi executate după apăsarea unui buton, care este oarecum suportabil. Cu toate acestea, atunci când este amestecat cu fiabilitatea inconsistentă a scenei Wemo, există momente în care așteaptă fără niciun motiv aparent, deoarece acțiunea nu a declanșat.

Wemo Stage Scene Controller împotriva unui Homepod

Sursa: Christopher Close / iMore

Aceeași performanță lentă și de încredere este de asemenea răspândită atunci când se încearcă pur și simplu să vizualizeze și să personalizeze Wemo Stage. În mod frecvent întâmpin timpi lungi de așteptare pentru a accesa Wemo Stage, deoarece aplicația Home listează starea telecomenzii ca fiind Se actualizează sau nu aplică modificări, deoarece afișează temutul Niciun raspuns mesaj.

Cu toate acestea fiind spuse, orice speranță nu se pierde cu scena Wemo. Potrivit lui Belkin, Wemo Stage este „pregătit pentru fire” și funcționalitatea va veni printr-o viitoare actualizare de firmware. Pe baza experiențelor mele cu accesoriile Thread compatibile HomeKit, cum ar fi becul Nanoleaf Essentials A19, mă aștept să văd timpi de răspuns crescuți dramatic și o fiabilitate excelentă. Totuși, Belkin nu a furnizat o cronologie concretă pentru actualizare - chiar și la câteva luni după lansarea inițială, deci este posibil să așteptăm mult.

Etapa Wemo: Competiție

Comutatorul Dimmer Philves Hue este utilizat într-un cadru de acasă

Sursa: Semnificație

Wemo Stage nu este singurul joc din oraș pentru butoanele și telecomandele HomeKit, deoarece există o mulțime de alternative care vin în diferite forme și dimensiuni. O opțiune notabilă este Butonul Eve, care subliniază designul cu un cadru modern din aluminiu și buton din sticlă, dar este limitat la trei acțiuni. Butonul Eve se vinde, de asemenea, la același preț ca și Wemo Stage și utilizează o conectivitate Bluetooth nu atât de fiabilă.

O altă alternativă este telecomanda Nanoleaf, care vă oferă un număr mare de 12 - da 12 "butoane" HomeKit personalizabile. Telecomanda Nanoleaf nu este butonul dvs. obișnuit, deși are un design unic de dodecaedru, care luminează cu culoare în timp ce îl folosiți. Pentru a pune în mișcare scene și acțiuni, totuși, este necesară întoarcerea telecomenzii Nanoleaf în loc de apăsarea butoanelor, astfel încât să puteți uita de a pune una pe perete. Telecomanda Nanoleaf este mai ieftină, totuși, cu un preț actual de 30 USD, dar din nou, folosește și Bluetooth, deci are aceleași avantaje ca Wemo Stage.

Cel mai apropiat concurent de Wemo Stage din cartea mea este Philips Hue Dimmer Switch. La fel ca Wemo Stage, Hue Dimmer are un design detașabil care se atasează pe perete sau funcționează în mod portabil. Hue Dimmer acceptă până la patru acțiuni - comparativ cu cele șase de pe Stage și se bazează pe Zigbee, care este cu kilometri înaintea Bluetooth în ceea ce privește timpii de răspuns și fiabilitatea. Hue Dimmer este, de asemenea, mai ieftin, cu un preț de pornire de 25 USD, dar din moment ce necesită Hue Bridge pentru conectarea la HomeKit, combo-ul ajunge să coste mai mult decât Wemo Stage.

Etapa Wemo: Ar trebui să-l cumperi?

Wemo Stage Scene Controller Review Review

Sursa: Christopher Close / iMore

Ar trebui să cumpărați asta dacă ...

  • Doriți o telecomandă fizică pentru scenele și accesoriile dvs. HomeKit
  • Doriți să montați telecomanda alături de întrerupătoarele de lumină pe perete
  • Nu doriți să vă faceți probleme cu descărcarea unei alte aplicații sau cu înregistrarea unui cont

Nu ar trebui să cumperi asta dacă ...

  • Vă așteptați la un timp de răspuns rapid și la performanțe constante
  • Doriți o telecomandă care acceptă Thread chiar din cutie
  • Doriți să-l utilizați cu accesorii non-HomeKit

Dacă sunteți pe piață pentru un buton fizic inteligent care vă poate seta scenele și accesoriile HomeKit în echipament cu o apăsare, atunci Wemo Stage ar trebui să fie pe radar. Wemo Stage este flexibil cu opțiuni de montare pe perete și handheld, iar cu HomeKit, puteți să vă controlați accesoriile în câteva secunde fără a fi nevoie să descărcați o aplicație sau să vă înregistrați pentru un cont.

3
din 5








Cu toate acestea, dacă doriți un buton care doar funcționează 100% din timp, atunci Etapa Wemo nu este cea pentru tine - cel puțin încă nu. Etapa Wemo este prea inconsistentă pentru a se putea baza pentru sarcini critice, cum ar fi aprinderea luminilor și, cu timpi de răspuns lungi, telecomanda poate fi mai frustrantă decât merită. Toate acestea s-ar putea schimba, totuși, cu actualizarea Thread, dar, așa cum spun mereu, nu ar trebui să achiziționați niciodată un produs pe baza unei promisiuni - mai ales când vine vorba de platforma inteligentă a casei Apple.

Belkin Wemo Stage Scene Controller

Wemo Smart Home Automation Stage Scene Controller cu telecomandă

Linia de fund: În ciuda faptului că este extrem de flexibilă, fiabilitatea fulgiană și timpii de răspuns liniști fac ca Wemo Stage să se mențină - deocamdată.

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind linkurile noastre. Află mai multe.

Best selling & Top trending HomeKit product in our shop at this moment

HomeKit.Blog is in no way affiliated with or endorsed by Apple Inc. or Apple related subsidiaries.

All images, videos and logos are the copyright of the respective rights holders, and this website does not claim ownership or copyright of the aforementioned.

All information about products mentioned on this site has been collected in good faith. However, the information relating to them, may not be 100% accurate, as we only rely on the information we are able to gather from the companies themselves or the resellers who stock these products, and therefore cannot be held responsible for any inaccuracies arising from the aforementioned sources, or any subsequent changes that are made that we have not been made aware of.

HomeKit.Blog Is A Participant In The Amazon Services LLC Associates Program, An Affiliate Advertising Program Designed To Provide A Means For Sites To Earn Advertising Fees By Advertising And Linking To Amazon Store (Amazon.com, Or Endless.com, MYHABIT.com, SmallParts.com, Or AmazonWireless.com).

The opinions expressed on this website by our contributors do not necessarily represent the views of the website owners. 

Copyright © 2022 HomeKit Blog
. All rights reserved
United States