Revizuirea trusei personalizate de pază de noapte Remi - termină rutina zilnică

Cupertino, November 14, 2021
Gadgeteer este susținut de cititori ca tine! Dacă cumpărați ceva prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat. Mulțumesc! Află mai multe.

remi biteguard 14

REVIZUIRE – Măcinarea zilnică. Pentru majoritatea, asta înseamnă să mergi la muncă. Pentru unii, totuși, asta înseamnă activitatea nocturnă de scrașnire a dinților. Slefuirea poate cauza probleme grave și chiar pierderea dinților. Medicii stomatologi îți vor face apărătoare pentru mușcături, la un cost, iar dacă nu ai o asigurare dentară bună, acel cost poate fi mare. Remi vrea să schimbe asta cu setul de protecție pentru mușcături de acasă, care vă permite să faceți o matriță personalizată în confortul casei dvs. și apoi să îi pună profesioniștilor să o folosească pentru a crea un dispozitiv de protecție personalizat.

Draga mea și, după cum veți vedea, soția mea foarte cooperantă a folosit un dispozitiv de protecție pentru mușcături de câțiva ani. Era interesată să-i dea o încercare lui Remi, așa că hai să intrăm în asta.

Ce este?

Protectorul de noapte personalizat Remi este un dispozitiv de protecție personalizat pentru mușcături, care este fabricat din matrițe pe care le produceți acasă. Formele sunt trimise înapoi lui Remi și vă vor livra gărzile în două săptămâni.

Ce e in cutie?

remi biteguard 4

Să începem cu cutia. Este important deoarece veți reutiliza această cutie pentru a trimite matrițe personalizate.

În interiorul cutiei găsim mai multe documente.

remi biteguard 7

  • Retur cardul informativ
  • Instrucțiuni complete pas cu pas
  • Card de chit de înlocuire (dacă înșurubați)
  • Multumesc card
  • Autocolant galben pentru sigilarea cutiei

remi biteguard 5

  • Plic captusit pentru matrite
  • Etichetă de corespondență USPS preplătită (aceasta va merge pe cutie, nu pe plic)

remi biteguard 6

  • Tavi mari de mucegai verzi (x2)
  • Tavi mici de mucegai albastre (x2)
  • Seturi de chit de turnat (x2 din 2 fiecare albastru și alb)

Specificații hardware

  • Construcție: fără BPA, de calitate dentară, plastic dur-moale de 1 mm, 1,3 mm și 2 mm disponibil la cerere

Înființat

Configurarea pentru aceasta este cea mai complicată parte, deoarece odată ce primiți protecțiile terminate, pur și simplu le porți.

Dacă nu ești bun să urmezi instrucțiuni și să faci lucrurile repede, probabil că acest lucru nu este pentru tine. Nu este greu, dar lucrurile trebuie să se întâmple repede. Chitul de turnat vine în două recipiente diferite. Odată ce începeți să le combinați, trebuie să finalizați procesul de amestecare, să umpleți tăvile și să mușcați chitul în 90 de secunde. Sună dificil, dar s-a dovedit a fi destul de simplu de realizat.

remi biteguard 3

Mai întâi, faceți o mușcătură de test pe cele două dimensiuni de tăvi pentru a determina care dintre ele se potrivește cel mai bine în gură. Pentru soția mea, tava albastră, mai mică, a funcționat cel mai bine. În al doilea rând, deschideți un recipient de chit albastru și un recipient de chit alb. Odată ce ați scos cele două bile de chit, le combinați, apăsând și amestecându-le rapid în mâini. De îndată ce tot chitul alb s-a amestecat în chitul albastru și întreaga bila este un albastru deschis uniform, rulați chitul într-un buștean lung și îl împărțiți în două bucăți.

remi biteguard 2

Mai sus, puteți vedea ochiurile fine din fiecare dintre tăvile pentru mușcături. Apăsați un buștean de chit atât în ​​partea superioară, cât și în partea inferioară a tăvii de mușcătură selectate, umplând zona cu chit. Odată gata, îl pui în gură și muști în chit. Iată cum arată toate acestea.

Odată ajuns în gură, stai și aștepți cinci minute pentru a permite chitului să se întărească. Cea mai grea parte este că nu poți înghiți, iar dacă ai ceva în gură te face să saliva. Nu este plin de farmec. 🙂

După cinci minute, mișcați tava și o scoateți afară. Eram puțin îngrijorați că ar putea fi dificil, dar iese destul de ușor.

Iată rezultatele.

remi biteguard 1

Aceste fotografii sunt importante deoarece instrucțiunile vă spun să faceți fotografii din partea de sus și de jos și să le trimiteți prin e-mail lui Remi. Ei aruncă o privire și vă anunță dacă faceți bine. Aveți nevoie de această confirmare înainte de a repeta procesul și de a lua un alt set de afișări. I-am trimis fotografiile lui Remi și am primit imediat acest răspuns automat:

Multumesc pentru e-mail! Vom face tot posibilul să vă răspundem în 24-48 de ore (de luni până vineri). Apreciem răbdarea dumneavoastră și vă rugăm să așteptați răspunsul și aprobarea noastră înainte de a ne trimite a doua impresie/a ne trimite prin poștă impresiile.

Cu drag,

Echipa Remi

Am primit răspunsul lor real cu puțin mai puțin de două ore mai târziu:

Vă mulțumim că ați trimis aceste fotografii. Pentru ca noi să stabilim mai bine dacă impresiile dvs. sunt bune, vă rugăm să confirmați ceea ce ați comandat:

Doar paza de noapte

Aparat de noapte + Gel de albire

Trusa de albire

Impresia de jos arată grozav, ți-ai capturat molarii din spate și linia gingiei. Impresia dvs. de top are nevoie de mai mult chit în față și în spate. La următoarea încercare, vă rugăm să adăugați puțin mai mult chit în față și în spate și mai puțin în centru (zona limbii), apoi mușcați complet, dar ușor, astfel încât să putem obține o impresie mai profundă a dinților și molarilor dvs. din față, ar trebui să vă captureze. linia gingiei și de unde încep dinții. Am atașat o fotografie cu cum ar trebui să arate impresiile tale.

Vă rugăm să ne trimiteți fotografii cu a doua încercare, să așteptați aprobarea noastră înainte de a ne trimite kitul și să nu aruncați niciuna dintre impresii, chiar dacă nu sunt perfecte, deoarece vă solicităm să le returnați pe TOATE.

Vă mulțumesc și dacă aveți întrebări, vă rog să-mi spuneți.

OK – deci, nu ne-am descurcat atât de bine, dar ei ne-au ghidat cum să obținem rezultate mai bune. Înapoi la procesul de turnare! A doua zi, am făcut un alt set de impresii și am trimis fotografii.

remi biteguard 8

Câteva ore mai târziu, am primit acest răspuns.

Vă mulțumim că v-ați refăcut impresiile. Impresia ta superioară arată în regulă, singurul lucru pe care trebuie să-l schimbi este să adaugi puțin mai mult chit spre spate, astfel încât să putem obține o captură mai profundă și mai completă a molarilor tăi din spate. Le putem folosi, dar trebuie doar să excludem molarii din spate care nu au fost capturați complet. Nu vă faceți griji, paznicul de noapte va fi în continuare de protecție! Functioneaza asta pentru tine?

Am avut grijă să punem mai mult chit în față și în spate, conform instrucțiunilor, și totuși, încă nu am avut o impresie perfectă. Dar, se pare că încă pot face o gardă utilizabilă, așa că vom încerca. Trebuie doar să purtați o protecție superioară sau inferioară, nu ambele. Deoarece ea poartă o gardă superioară, am notat pe cardul de retur că doream două paznici superioare și nicio gardă inferioară.

Returnarea matrițelor implică acești pași:

  1. Pune cele două forme în plicul căptușit
  2. Sigilați plicul
  3. Pune asta și cardul cu adresa de retur în cutia originală
  4. Sigilat cu autocolantul galben inclus
  5. Faceți clic pe eticheta de retur

Următorul pas – plecați la oficiul poștal! Formele au fost prin poștă pe 21/10. Si acum asteptam.

Cinci zile mai târziu, pe 26.10, am primit următorul mesaj prin e-mail:

Vă mulțumim că faceți parte din Tribul Remi, apreciem cu adevărat! Am primit astăzi setul de amprente complet de la USPS și vom începe comanda dvs. în curând. În lumina COVID-19, luăm măsuri de precauție suplimentare în gestionarea tuturor comenzilor pentru a asigura siguranța clienților și a personalului nostru, inclusiv așteptând câteva zile suplimentare pentru a procesa trusele de amprentare returnate și adăugând pași suplimentari de sterilizare în procesul nostru. Aceasta înseamnă că comanda dvs. poate dura o săptămână suplimentară pentru a fi procesată, dar va fi finalizată și vă vom anunța de îndată ce este în drum spre dvs.!

Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă rog să-mi spuneți dacă aveți întrebări.

Somn ușor

Am fost destul de impresionat de actualitatea și amabilitatea e-mailurilor de la Remi. Deci, acum, așteptăm, din nou.

Pe 30.10, am primit acest e-mail:

Avem câteva știri interesante – paza ta de noapte personalizată Remi a fost creată și este în drum spre tine. Informațiile de urmărire sunt mai jos. Între timp, dacă aveți nevoie de ceva, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vă vom ajuta cu plăcere.

Verificând numărul de urmărire inclus, văd:

Etichetă de expediere creată, USPS așteaptă articol
30 octombrie 2021, ora 2:54

SAN FRANCISCO, CA 94109

Deci, chiar și cu avertismentul despre potențiale întârzieri, procesul de producție a durat doar patru zile. Ei expediază USPS, așa că vom vedea cât timp va dura pentru a ajunge din California în Florida.

Răspunsul la această întrebare este de două zile, deoarece gărzile pentru mușcături au sosit prin poștă pe 1 noiembrie. De la expedierea amprentelor până la primirea gărzilor vamale a durat un total de 11 zile. Grozav! Iată ce a fost în siguranță ambalate în plicul căptușit.

remi biteguard 11

  • Card ghid de îngrijire
  • Multumesc card
  • Apărătoare pentru mușcături (am optat pentru două căsuțe)
  • Cutie de depozitare

Design și caracteristici

Apărătoarele sunt realizate dintr-un plastic fără BPA, cu grosimea de 1 mm. Puteți cere o grosime de 1,3 mm sau 2 mm dacă sunteți un polizor deosebit de dur.

Iată o privire asupra gardienilor înșiși.

remi biteguard 10

Și încă o privire la cei doi paznici de sus.

remi biteguard 9

Compară asta cu dispozitivul de protecție pe care a făcut-o medicul dentist și îl folosește de aproximativ cinci ani.

remi biteguard 13

Asta e vechea gardă din stânga. Este considerabil mai gros și cu siguranță durabil, având în vedere durata de viață de cinci ani până în prezent. Credem că vechea gardă a costat în jur de 400 de dolari și a făcut două sau trei călătorii la dentist pentru a face amprentele și ajustarea potrivirii. Dezavantajul cu grosimea celui vechi este ca nu este foarte confortabil de purtat. S-a obișnuit, dar nu prea poate vorbi cu ea la loc și cu siguranță nu este nicio bucurie să-i dai un sărut de noapte bună cu dispozitivul de protecție a mușcăturii pe loc.

Acum că a sosit paznicul, este timpul să prindem niște Zzzzz și să vedem cum merge.

Performanţă

Aici ea pune Remi înăuntru.

remi biteguard 12

Se potrivește perfect. Apărătoarea pentru mușcături Remi este atât de subțire și discretă încât, odată intrat, ea abia a observat-o. Se simte destul de durabil și ne așteptăm să dureze. Nu știu că va rezista cinci ani, dar din moment ce am optat pentru două căsuțe, acest kit ar trebui să reziste o perioadă.

Cardul care vine cu gardianul recomandă să-l puneți cu 30 de minute înainte de culcare, astfel încât până când vă culcați, cu greu veți observa. Putea să vorbească limpede și asta a fost o schimbare uriașă față de a-și amesteca cuvintele cu vechea și groasă protecție pentru mușcături. Și, sărutul de noapte bună nu a fost diferit decât atunci când ea nu are dispozitivul de protecție pentru mușcături la loc. Yay!

Dimineața, ea a raportat un somn bun și nicio durere de maxilar. Paznicul Remi a rămas confortabil toată noaptea.

Fișa de informare recomandă clătirea acestuia și scuturarea/uscarea acestuia în fiecare dimineață și curățarea acestuia cu pastă de dinți sau tablete pentru curățarea protezei săptămânal. Ea face asta de cinci ani, fără schimbări acolo.

Suntem de câteva zile în experiența Remi, iar soția mea nu ar putea fi mai fericită. Nu pare să existe nicio uzură sau rupere pe garda, așa că ne așteptăm să reziste. Grozav!

Ce imi place

  • Confortabil de purtat
  • Potrivire perfectă
  • Nu este necesară o deplasare la dentist
  • Livrare rapidă
  • Comunicare excelentă pe tot parcursul procesului

Ce as schimba

  • Procesul de amprentare necesită ceva timp, dar este mai ușor decât să mergi la dentist
  • Este posibil ca cele două dimensiuni de tăvi de amprentă să nu se potrivească perfect tuturor

Gânduri finale

Apărătoarele pentru mușcături nu sunt ieftine. La 400 de dolari în urmă cu cinci ani, și probabil mai aproape de 500 de dolari acum, este o investiție serioasă în sănătatea dentară. Remi oferă o soluție grozavă la 20% din acel cost (de la Amazon) și pare a fi un produs potențial mai bun în ceea ce privește confortul și aspectul. Faptul că vine cu două apărătoare o face o afacere și mai bună.

Dacă înșurubați în procesul de turnare și chitul se întărește pe tine, vor trimite mai mult. Dacă paznicii pur și simplu nu sunt pentru tine, ei oferă o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile. Combinând asta cu comunicarea lor extraordinară, Remi oferă o experiență excelentă pentru clienți.

Dacă șlefuirea zilnică implică dinții tăi în timp ce dormi, verifică dispozitivul de protecție personalizat Remi, totul din confortul casei tale.

Preț: 94 USD
De unde să cumpăr: Amazon; Direct de la Remi pentru 149 USD sau 99 USD + 49 USD la fiecare șase luni pentru înlocuiri automate
Sursă: Eșantionul acestui produs a fost furnizat de Remi.

Gadgeteer este susținut de cititori ca tine!: Dacă cumpărați ceva prin link-urile de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un mic comision de afiliat. Mulțumesc! Află mai multe.

Best selling & Top trending HomeKit product in our shop at this moment

HomeKit.Blog is in no way affiliated with or endorsed by Apple Inc. or Apple related subsidiaries.

All images, videos and logos are the copyright of the respective rights holders, and this website does not claim ownership or copyright of the aforementioned.

All information about products mentioned on this site has been collected in good faith. However, the information relating to them, may not be 100% accurate, as we only rely on the information we are able to gather from the companies themselves or the resellers who stock these products, and therefore cannot be held responsible for any inaccuracies arising from the aforementioned sources, or any subsequent changes that are made that we have not been made aware of.

HomeKit.Blog Is A Participant In The Amazon Services LLC Associates Program, An Affiliate Advertising Program Designed To Provide A Means For Sites To Earn Advertising Fees By Advertising And Linking To Amazon Store (Amazon.com, Or Endless.com, MYHABIT.com, SmallParts.com, Or AmazonWireless.com).

The opinions expressed on this website by our contributors do not necessarily represent the views of the website owners. 

Copyright © 2022 HomeKit Blog
. All rights reserved
United States