Suddenly my automation doesn't work?

Cupertino, October 25, 2020

I have a motion sensor in my bathroom that, when it detects motion, triggers an accessory light band to turn on. This has worked well for the longest time, and now suddenly it doesn't work today. I can see the accessories in the room and can turn them on and off manually without any problems, but this automation has just stopped working. I tried to delete it and add it again, but to no avail. When I enter the room the sensor detects the movement, which HK recognizes; however, the other accessory does not start. When does "testing this automation" still work? Any help appreciated.

Best selling & Top trending HomeKit product in our shop at this moment

HomeKit.Blog is in no way affiliated with or endorsed by Apple Inc. or Apple related subsidiaries.

All images, videos and logos are the copyright of the respective rights holders, and this website does not claim ownership or copyright of the aforementioned.

All information about products mentioned on this site has been collected in good faith. However, the information relating to them, may not be 100% accurate, as we only rely on the information we are able to gather from the companies themselves or the resellers who stock these products, and therefore cannot be held responsible for any inaccuracies arising from the aforementioned sources, or any subsequent changes that are made that we have not been made aware of.

HomeKit.Blog Is A Participant In The Amazon Services LLC Associates Program, An Affiliate Advertising Program Designed To Provide A Means For Sites To Earn Advertising Fees By Advertising And Linking To Amazon Store (Amazon.com, Or Endless.com, MYHABIT.com, SmallParts.com, Or AmazonWireless.com).

The opinions expressed on this website by our contributors do not necessarily represent the views of the website owners. 

Copyright © 2022 . All rights reserved
United States