Top Apple and iPhone connected speakers

Cupertino, January 2, 2020

Dacă doriți să alegeți unul dintre cele mai bune boxe Apple AirPlay 2, care să funcționeze cu dvs. iPhone, iPad, Mac, Apple TV sau HomePod, atunci ați ajuns la locul potrivit.

A trecut mult de un an de când Apple AirPlay 2 a devenit în sfârșit o realitate, dar este sigur să spunem că mulți consumatori sunt încă aproape lacrimi de recunoștință. În cele din urmă, Apple are o metodă viabilă de a obține funcționalități wireless pentru întregi case, multi-camere, de la o mulțime de boxe, televizoare și altele asemenea.

AirPlay este tehnologia proprie de streaming a Apple, care vă permite să transmiteți fără fir muzică de la un dispozitiv Apple la dispozitivele compatibile cu AirPlay prin Wi-Fi. Avantajul mare al AirPlay 2 este audio multi-cameră - astfel încât să puteți transmite mai multe difuzoare în același timp. Abonații Apple Music pot reda chiar și muzică diferită pe difuzoare diferite.

A fost nevoie de ceva timp pentru AirPlay 2 pentru a se transforma în puține produse ale producătorilor terți. Însă acum sunt asemănătoare cu Sonos și B&W, ubicuitatea nu este chiar atât de departe. Rețineți, totuși, că, în timp ce o mulțime de produse sunt modernizate la AirPlay 2 prin intermediul actualizărilor de software aerian, nu toate difuzoarele wireless vechi le vor primi.

Aici, am rotunjit cele mai bune difuzoare AirPlay de lire sterline de pe piață. Dacă doriți să combinați calitatea audio remarcabilă cu confortul absolut, în toată casa dvs., nu trebuie decât să continuați să citiți.


Salt direct


Cele mai bune difuzoare AirPlay 2

Iată alegerea noastră dintre opțiunile de top actuale atunci când avem în vedere difuzoarele AirPlay 2:

Apple HomePod

Cumpără acum: apple.com | $ 299 alineatul

Dacă vreodată un difuzor s-a născut pentru AirPlay 2, difuzorul inteligent HomePod de la Apple este acesta. Chiar dacă AirPlay 2 nu a fost la bord din prima zi.

Odată ce iOS 11.4 a scăzut, totuși, HomePod a obținut AirPlay 2 și cu acesta capacitatea de a stabili fără durere un sistem audio multi-cameră sau de a uni două HomePod-uri pentru a furniza un sunet stereo adevărat.

Sunetul HomePod este livrat de un număr de șapte tweeter-uri care formează fascicul rangate într-un cerc, împreună cu un șofer de mișcare lungă de basculare de 102 mm cu tragere în sus. Este un aranjament neobișnuit și dureros și permite HomePod să emită un sunet foarte larg, non-direcțional, suficient de puternic. Mai ales atunci când aveți în vedere care este un dispozitiv mic și neatestabil, HomePod.

Atenția este pusă pe mai mult decât doar pe hardware. Apple folosește conștientizarea spațială, alături de un tablou cu șase microfoane și microfon intern EQ-bass, pentru a sesiza dimensiunea și forma camerei în care se află și apoi a se regla în mod corespunzător pentru o calitate audio optimă. Și spre deosebire de unele boxe, care necesită utilizatorului să efectueze o configurare de calibrare pentru a realiza acest lucru, HomePod o face automat. De asemenea, Apple nu este niciodată obligat în acest sens și este în permanență pregătit să-și fineze răspunsul cu frecvență joasă pentru a se potrivi mediului său.

HomePod are și Siri încorporat, spre deosebire de oricare dintre celelalte boxe din această listă. Deși asistentul are un rol de susținere a sunetului, Siri poate fi un DJ competent (sau „musicolog”, așa cum insistă Apple), atât timp cât ai un abonament la Apple Music. Sau doar cereți-i lui Siri să cânte muzică pe oricare dintre celelalte HomePod-uri din casa dvs. sau să obțineți asistentul pentru a omite track-ul, pentru a deschide volumul sau pentru orice alte instrucțiuni hands-on pentru care nu doriți să vă folosiți mâinile. Siri îndeplinește de asemenea sarcinile inteligente obișnuite, indiferent dacă îți controlează tehnologia conectată la HomeKit sau îți livrează informațiile de ultimă oră.

În cazul în care atât Siri, cât și HomePod în sine sunt destul de puțin utili, atunci când ieșiți din bula Apple Music. AirPlay 2 înseamnă că puteți transmite în flux orice sunteți redat pe dispozitivul Apple, indiferent de serviciul de streaming provenit de acesta, dar Siri nu este în măsură să selecteze muzica din serviciile dincolo de Apple. Deci lecția este: tot Apple, tot timpul.

cele mai bune difuzoare pentru jocuri aeriene

Sonos One

Cumpără acum: Amazon | $ 199 de

Un alt difuzor inteligent excelent, când Sonos a lansat primul său difuzor controlat vocal, principalul punct de vorbire (pun destinat) a fost încorporat în Amazon Alexa. Dar cu AirPlay 2 acum la bord, asistentul de voce Siri poate veni și la petrecere.

În interiorul One (care arată ca aproape toate difuzoarele Sonos care au mers înainte), există o pereche de amplificatoare de clasa D, una care alimentează tweeter-ul unic și una care conduce driverul mediu / bas. Sunetul poate fi finit folosind Sonos Trueplay, software-ul discret de calibrare care ajustează sunetul Sonos în camera în care se află - deci basul trebuie să rămână controlat, iar gama medie să fie curată și curată. Basul și trebilul pot fi reglate și manual, în caz că nu aveți încredere într-un proces automat.

Sonos One sună ca produsul unei companii care știe exact ce face. Sonos rămâne marca preeminentă în sunetul wireless și / sau multi-cameră, iar One One pur și simplu adaugă un strat de Alexa la șablonul Sonos Play: 1. Și acesta este un difuzor care a fost un favorit global de ceva timp.

Încercați să cântați muzică prin AirPlay 2 și puteți utiliza Alexa pentru a întrerupe, a omite track-ul sau chiar a întreba ce se joacă în prezent. Și AirPlay 2 funcționează pe o serie de boxe Sonos - așa că dacă dețineți un joc secundar: 5, Playbase sau cea mai recentă bara de sunet Beam, aveți un sistem AirPlay 2 gata. Chiar și vorbitorii Sonos mai în vârstă pot face parte la frații compatibili cu AirPlay 2 dacă sunt în aceeași rețea.

Având în vedere felul în care arată, nu este surprinzător că au existat multe comparații și contrasturi între Sonos One și Apple HomePod. Credem că Sonos arată puțin mai bine - se poate strecura cu ușurință pe un raft de cărți și poate privi partea. Și este și un mic difuzor care sună foarte bine - de asemenea, puteți cumpăra două Sonos Ones pentru că nu mai mult decât un singur HomePod și să vă bucurați de o experiență mai bună.

cele mai bune difuzoare airplay 2020

Naim Mu-so 2a generație

1.599 USD Amazon | naimaudio.com

Originalul Mu-so al companiei britanice de hi-fi Naim a fost o centrală absolută, cu o scenă sonoră larg deschisă și un bas foarte serios. Oh, ne-am gândit la prețul de preț - dar acesta a fost singurul dezavantaj important al unui difuzor wireless de altă natură. Deci, cum vă îmbunătățiți atunci când timpul pentru a doua iterație se învârte?

Este probabil ca designul să împărtășească opinia mai mult decât sunetul, deoarece a) Difuzorul lui Naim este imens și greu până la punctul în care nu veți dori să îl mutați atunci când ați găsit o casă și b) arată practic identic cu produsul pe care îl înlocuiește. Grila neagră este standard, dar poți să bagi încă mai mulți bani la nume și să notezi o alternativă „teracotă”, „ulei” sau „păduc” pentru un pic mai mult.

În partea de sus se află butoane sensibile la atingere și o roată de control frumos tactilă - și, în mod unic, acest difuzor AirPlay 2 vine cu o telecomandă. Există, de asemenea, aplicația pentru smartphone-uri Mu-so, dar nu este la fel de bine pe cât ar trebui - ar trebui să fie gata, dar configurarea inițială (de exemplu) ar putea fi mult mai simplă.

Prețul va fi și mai divizibil. În consecință, este cel mai scump difuzor din această listă - dar atunci Naim concurează într-o categorie cu totul diferită față de restul boxelor de aici.

Nu ați dori să risipiți toți banii pe un difuzor care nu sună grozav, până la urmă. Și destul de sigur, Mu-so 2 sună practic excelent. Poate gestiona fișiere audio digitale până la standardul de 32 biți / 384 kHz (redimensionare la 24bt / 88.2 kHz) destul de excentric pentru fanaticii de înaltă rezoluție - utilizatorii FLAC și abonații TIDAL, vă privim în special.

Judecat doar pe calitatea audio, este cel mai bun difuzor din această listă - și cu metode Bluetooth, optice digitale, USB și analogice de 3,5 mm pentru a introduce muzică în Naim, nu este lipsit nici de facilități. Utilizați intrarea HDMI ARC pentru ca funcționarea sa să fie o bară de sunet. Utilizați Spotify Connect pentru streaming foarte comod. Și, desigur, AirPlay 2 funcționează ca un farmec.

Cele mai bune difuzoare AirPlay 2 2020: Top difuzoare conectate Apple și iPhone

Sonos Beam

$ 399, Amazon | sonos.com

În cele din urmă, Sonos a lansat o bară sonoră care nu este mai mare decât majoritatea televizoarelor cu care este proiectat să funcționeze. Beam este destul de compact și are o lățime compactă (are 65 cm lățime), așa că se va potrivi fericit în majoritatea televizoarelor și, deși nu este ieftin (când a fost Sonos vreodată ieftin?), Este o valoare mai bună decât, de exemplu, Sonos Playbar.

Acesta are încorporat Alexa și Google Assistant, la fel ca Sonos One, și are acum AirPlay 2 de pornit. Așadar, după ce începeți să transmiteți fluxuri de muzică prin AirPlay 2, puteți utiliza Alexa sau Google pentru a controla redarea - chiar dacă muzica sau coloana sonoră a filmului este absolut neclară.

Cum sună? Ei bine, în primul rând, trebuie să rețineți că Beam a fost conceput în principal pentru a ajuta sunetul TV - tocmai de aceea Sonos a fost atât de dornic să împacheteze cât mai multă tehnologie în interior. Ambalează patru drivere de gamă completă, un tweeter montat în centru și trei radiatoare pasive - tabloul de șofer este proiectat să imite un aranjament de canal stânga / dreapta / central și nu există nici o îndoială că creează un sunet plăcut larg. cu separare clară și distinctă.

Nu există subwoofer aici și este corect să spunem că Sonos Beam este ușor scurt de extindere și definiție a bassului, dar Beam-ul poate fi ușor amplificat de difuzoare suplimentare de la linia Sonos. Așadar, în timp ce se potrivește absolut facturii în ceea ce privește comoditatea AirPlay 2 și sunetul cinematografului corking, nu este primul difuzor la care ar trebui să te gândești dacă redarea premium a muzicii este scopul tău.

cele mai bune difuzoare airplay apple airplay 2

Bowers & Wilkins Wedge Formation

Cumpărați acum: bowerswilkins.com | $ 899,99

Și acum, așa cum obișnuiau să spună, pentru ceva complet diferit. Cea mai recentă incursiune a lui Bowers & Wilkins în lumea audio-wirelessului cu mai multe camere are o serie de elemente din gamă, dar produsul remarcabil din seria Formation, din mai multe motive, este Wedge.

Forma extrem de eliptică permite tabloul de difuzoare cu cinci șoferi să creeze o imagine stereo convingătoare dintr-o singură carcasă - plus, desigur, face ca B&W să pară un pic de abajur high-end. Sub această grilă cu nervuri, contur, cu o lățime completă, se află două tweete, doi drivere FST de nivel mediu și un woofer central - sunt alimentate de un total de 240 de wați, ceea ce face ca Wedge-ul să fie suficient de puternic pentru majoritatea aplicațiilor din lumea reală.

În ceea ce privește conexiunile fizice, Wedge are doar o priză Ethernet - orice altceva se întâmplă fără fir. Pe lângă compatibilitatea AirPlay 2, B&W dispune de recepție aptX HD Bluetooth, Spotify Connect și este Roon Ready - aici există opțiuni pentru toată lumea, de la utilizatorul ocazional la capul hi-fi hi-res.

În ceea ce privește performanța audio, toată munca grea a lui Bowers și Wilkins a dat rezultate și într-un anumit stil. Sunetul este distribuit departe și larg, fără a deveni niciodată vag sau concentrat, și există suficientă putere la atingere pentru a umple chiar și spații interne destul de mari cu sunet. Nivelurile DEtail sunt ridicate, există o cantitate de basă și o extensie amplă, iar acești cinci șoferi funcționează foarte simpatic - există o unitate și un echilibru la prezentarea Wedge - care nu este în niciun caz dată în produsele din acest tip.

Totuși, „Acest tip” este o descriere redundantă aici. Formation Wedge poate avea toate funcționalitățile oricărui alt difuzor wireless rezonabil, dar oferă o afirmație estetică atât de puternică - mai ales în finisarea albă / albă - că este posibil ca unii să-și cumpere doar aspectul. Din fericire, calitatea audio nu va dezamăgi.

ghid airplay 2 pentru cele mai bune boxe

KEF LSX

Cumpără acum: kef.com | $ 1,249.99

Puțin dintre difuzoarele din această listă fac o mare parte despre abilitatea lor de a produce un sunet stereo „true”. Desigur, ele nu pot fi - chiar dacă primesc informații stereo și chiar dacă le transmit într-o manieră plăcută și largă, încă mai provin dintr-o singură sursă. Nu, pentru sunetul stereo „true” aveți nevoie de două difuzoare. Oh, salutule KEF.

Prin reducerea efectivă a boxelor sale strălucitoare LS50 Wireless și prin utilizarea funcționalității (LSX acceptă Bluetooth Bluetooth aptX, AirPlay 2, Spotify Connect și Tidal), specialistul în difuzoare KEF a reușit să livreze o pereche de boxe stereo care reușesc să fie la fel de util și discret ca oricare alt difuzor din această listă. Mai discret, de fapt, când te uiți la alternativele Bowers & WIlkins și Naim.

Dulapurile mici sunt disponibile într-o selecție dintre cinci finisaje cu gust. Fiecare difuzor LSX dispune de tehnologia de comandă Uni-Q, adaptată la KEF, în cazul în care un tweeter cu cupole de aluminiu de 19 mm se află în gâtul unui șofer de aliaj de 115 mm din mijloc / bas. Există un număr total de 200 de wați din clasa D de putere la bord. Și, bineînțeles, faptul că este vorba despre o pereche stereo face ca poziționarea lor pentru un sunet optim să fie doar un pic mai interesantă decât să plonjeze un difuzor pe un raft.

Și sunetul pe care îl face LSX este absolut în concordanță cu deceniile de patrimoniu ale lui KEF. Sănătăți și plini de corp, dar abili și detaliați în același timp, aceste mici cutii sunt capabile să modifice și să devină variații dinamice. Sunt perfecți, sunt rafinați, sunt atenți la cele mai fine detalii ”și, desigur, sunt capabili să ofere o impresie mult mai convingătoare de sunet stereo decât oricare dintre celelalte boxe. în această listă

Ignorați ce este un faff incredibil în configurarea lor (aplicația KEF nu este ideea nimănui despre un articol final) și, în schimb, concentrați-vă asupra rezultatelor.


Ghid esențial AirPlay 2

AirPlay 2 a intrat în direct pe iOS, HomePod și Apple TV în 2018. Standardul a adus o serie de actualizări importante pe platforma AirPlay Apple, cea mai mare fiind cea audio cu mai multe camere. Sigur, este posibil să cunoașteți elementele de bază ale AirPlay - puteți face muzică de pe iPhone la Apple TV - dar ați depășit vreodată asta?

AirPlay evoluează rapid, rivalizând cu Chromecast pentru filmele video și Sonos pentru muzică cu mai multe camere.

Nu ne credeți? Citiți mai departe pentru a afla tot ce trebuie să știți despre Apple AirPlay 2 și cum puteți obține mai mult din configurarea media.

Ce este Apple AirPlay 2?

Prima lansare a fost lansată în 2004 - dar numită AirTunes la acea vreme și destul de limitată de standardele de astăzi - AirPlay așa cum știm că nu a fost anunțată de gigantul Cupertino până în 2010. În esență, este un protocol cu ​​două sensuri, realizat un expeditor și un receptor, care funcționează prin Wi-Fi. Și nu este necesar să fiți într-o rețea Wi-Fi comună pentru a putea funcționa; Dispozitivele Apple sunt suficient de inteligente încât să se găsească reciproc fără a partaja un SSID.

Un expeditor este un dispozitiv Apple care este capabil să redea media și să-l trimită unui alt dispozitiv - gândiți-vă la iPhone, iPads și Mac-uri. Receptorul este dispozitivul care transmite ceea ce este trimis, de exemplu video pe un Apple TV sau muzică pe un difuzor activat AirPlay. Apple TV este de fapt capabil să fie atât un expeditor, cât și un receptor - poate acționa ca difuzor pentru muzica trimisă de pe un iPhone, de exemplu, dar poate să-și asculte audio audio pe un difuzor HomePod.

AirPlay 2 este actualizarea recentă a platformei Apple, anunțată alături de iOS 11 în iunie 2017. Audio multi-room este marea caracteristică pe care toată lumea a așteptat-o, dar există câteva mici îmbunătățiri ale calității vieții, care fac lucrurile mult mai ușoare de asemenea.

Apple AirPlay 2 - ce poți face

Utilizarea iOS - iPhone, iPod Touch sau iPad

Ghid esențial Apple AirPlay 2: Tot ce trebuie să știți

Acum, că bitul tehnic este în afara modului în care ne putem concentra pe partea distractivă: ce poți face exact în jurul casei tale?

Să începem cu cea mai simplă operație AirPlay. Când ascultați muzică pe iPhone sau iPad - fie din Apple Music sau din aplicații terțe cu AirPlay încorporat - puteți apăsa micul buton AirPlay pentru a trimite acel audio către un receptor. Dacă aveți o mulțime de boxe AirPlay, televizoare Apple și altele asemenea, veți vedea un meniu care apare în care selectați receptorul pe care doriți să auziți muzica.

În meniul AirPlay, veți vedea o casetă de selectare lângă difuzoarele compatibile AirPlay 2. Puteți face clic pe aceste casete pentru a reda muzica pe mai multe difuzoare în același timp. Acest lucru este diferit de AirPlay-ul original, unde puteți reda muzică doar la un difuzor la un moment dat.

Când alegeți difuzorul, veți auzi muzica redată de la acesta și puteți utiliza orice controale de difuzor de la bord pentru a omite melodii, a schimba volumul și altele asemenea. Puteți utiliza dispozitivul iOS pentru controlul dvs., de asemenea, puteți derula în continuare prin Spotify, de exemplu, pe telefon, pentru a schimba melodiile.

AirPlay 2 simplifică petrecerea cu prietenii. Oricine are un dispozitiv iOS poate adăuga muzică la o coadă pe difuzorul compatibil AirPlay 2. Spuneți că ați cântat mult la Dua Lipa, dar prietenul dvs. a vrut să-și pună jocul pe Ariana Grande, ar putea să înceapă să facă cozi pentru propriile melodii.

De pe un dispozitiv iOS puteți, de asemenea, să transmiteți imagini video - credeți fotografii și videoclipuri din fluxul dvs. și filme de pe iTunes și aplicații terțe - la un televizor inteligent compatibil Apple TV sau AirPlay 2. Este același mic buton care apare și, de la Control Center, puteți oglinda și ecranul iPhone-ului sau iPad-ului. Oglindirea pe AirPlay a fost un pic ciudată, dar a fost îmbunătățită pentru AirPlay 2.

Un alt lucru util: dacă transmiteți ceva pe un difuzor și vă sună cineva, acel apel nu vă va întrerupe deloc fluxul. Muzica va continua să cânte pe difuzor și puteți totuși să acceptați și să luați apelul pe telefon. Puteți face ambele lucruri în același timp. Puteți juca chiar și un joc pe telefon și nu se va întâmpla nimic.

În mod confuz, veți vedea uneori o pictogramă AirPlay când vizionați un videoclip și o să faceți clic pe ea pentru a afla că doar audio este trimis. Sunt pauzele de care ne este teamă - lumea AirPlay-ului terț poate fi un loc enervant.

Utilizarea AirPlay 2 cu macOS - iMac, Mac Pro și MacBook

Ghidul Apple AirPlay: Tot ce trebuie să știți

Pe Mac-ul dvs., puteți face toate biți-urile și bob-urile iOS - adică trimiterea audio și video către dispozitivele AirPlay destinate - dar este limitată la aplicații native native Apple, cum ar fi iTunes, QuickTime și Safari.

De exemplu, decupă un videoclip YouTube pe Safari - vei vedea sigla AirPlay și poți transmite videoclipul pe Apple TV. Cu toate acestea, încărcați aceeași adresă YouTube pe Chrome și opțiunea a dispărut (înlocuită cu un logo Chromecast, așa-și-sosul șmecher).

Lipsește manualul: Ghidul dvs. complet HomePod

Cu toate acestea, puteți oglinda întregul ecran Mac folosind sigla AirPlay din bara de sus. Este posibil să te confrunți cu o eroare severă dacă încerci să AirPlay o pagină web redând un videoclip sau dacă încerci să joci un joc. Practic, este foarte bun doar pentru paginile statice sau cu mișcare lentă - deci ca un al doilea ecran pentru Tweetdeck, e-mail, editare de documente și așa ceva.

În cazul în care macOS-ul vine în sine cu AirPlay este audio. Audio multi-cameră a fost deja disponibil pe AirPlay, dacă aveți iTunes care rulează pe un Mac. Funcționează chiar la fel cum funcționează audio multi-cameră pe iOS cu AirPlay 2. Din sigla AirPlay din iTunes, puteți selecta mai multe difuzoare și le puteți juca pe toate în armonie.

AirPlay și TV

Ghidul Apple AirPlay: Tot ce trebuie să știți

A fost odată, Apple TV a fost singurul mod în care puteți transmite video la televizor de pe un dispozitiv iOS folosind AirPlay. Însă, la începutul lui 2019, Apple a anunțat că va aduce AirPlay 2 la televizoarele inteligente terțe. Samsung, Sony, Vizio și LG sunt toate implicate - puteți consulta un lista completă a televizoarelor AirPlay 2 compatibile aici.

AirPlay 2 vă permite să redați videoclipuri, muzică, fotografii și multe altele direct de pe iPhone, iPad și Mac, direct pe televizorul dvs.

AirPort Express

AirPort Express a fost accesoriul de rețea al Apple, dar compania aduce acel produs la sfârșitul vieții. Deși a acționat ca un receptor AirPlay, nu este compatibil cu AirPlay 2. Îmi pare rău pentru asta.

AirPort Express avea un jack audio de 3,5 mm pe spate, pe care îl puteți conecta la sistemele stereo existente. Apoi, atunci când ați selectat AirPort Express pe oglinda derulantă AirPlay, acesta va cânta la rândul său muzica prin difuzoarele respective.

Ghid esențial Apple AirPlay 2: Tot ce trebuie să știți

Audio multi-cameră și AirPlay 2 sunt foarte interesante, dar există o altă caracteristică pe care HomePod o poate scoate din mână datorită AirPlay 2. Se numește pereche stereo și o puteți activa destul de ușor dacă aveți două HomePod.

Perechea stereo tratează două HomePod-uri ca unul, asocindu-le pe amândouă pentru a vă oferi un sunet mai mare și mai bogat. Acest lucru este deosebit de grozav pentru setările de home cinema unde doriți ca sunetele în plină expansiune să vină cu repectivele dvs. Ultimul Jedi. Iată cum se face:

1. Îndreptați-vă spre Acasă app.
2. Faceți clic pe una HomePod.
3. Selectați Creați pereche stereo.
4. Alege-ți celălalt HomePod.
5. Confirmă că canalele din stânga și din dreapta sunt alese corect.

Asta e. HomePod-ul stâng este principalul, ceea ce înseamnă că acolo va trăi Siri. HomePod-ul dvs. dreapta va completa cel stâng atunci când va reda audio. Simplu.

Lista completă de boxe Apple AirPlay 2

Ghidul Apple AirPlay: Tot ce trebuie să știți

Evident, Apple dorește să cumpărați un HomePod și vă recomandăm să luați unul dintre picturile noastre de top, dar există în jur de 50 de boxe care sunt pregătite pentru AirPlay 2. Rețineți că unele dintre aceste boxe sunt anunțate, dar nu au ajuns încă. Aici sunt ei ”

  • Apple HomePod
  • Bang & Olufsen Beoplay A6
  • Bang & Olufsen Beoplay A9 (gen 2)
  • Bang & Olufsen Beoplay A9 (genul 3)
  • Bang & Olufsen Beoplay A9 (Gen. 4)
  • Bang & Olufsen Beoplay M3
  • Bang & Olufsen Beoplay M5
  • Bang & Olufsen Beosound 1 (primul gen.)
  • Bang & Olufsen Beosound 1 (Genul 2)
  • Bang & Olufsen Beosound 2 (primul gen.)
  • Bang & Olufsen Beosound 2 (Genul 2)
  • Bang & Olufsen Beosound 35
  • Bang & Olufsen Beosound Margine
  • Esența Beosound Bang & Olufsen (genul II)
  • Bang & Olufsen Beovision Eclipsă
  • Bluesound PULSE 2i
  • Bluesound PULSE FLEX 2i
  • Bluesound PULSE MINI 2i
  • Bluesound PULSE SOUNDBAR 2i
  • Bose Home Speaker 300
  • Bose Home Speaker 500
  • Bose Soundbar 500
  • Bose Soundbar 700
  • Formarea lui Bowers & Wilkins Bar
  • Formarea lui Bowers & Wilkins Pană
  • Denon HEOS HomeCinema HS2
  • Devialet Fantomă
  • KEF LSX
  • Libratone ZIPP
  • ZIPP Libratone 2
  • ZIPP Libratone Mini
  • Libratone ZIPP Mini 2
  • Difuzor wireless Mcintosh RS200 fără fir sistem
  • Mu-asa
  • Mu-asa QB
  • Naim ND 555
  • Pur DiscovR
  • RIVA Concert
  • Sonos grindă
  • Sonos unu
  • Sonos Juca: 5
  • Sonos Playbase
  • Inginerie adolescentă OD-11
  • Yamaha MusicCast 20
  • Yamaha MusicCast 50
  • Yamaha MusicCast BARA 400

Puteți crea, de asemenea, o configurație de difuzoare fără fir cu mai multe camere, folosind gama de difuzoare inteligente Alexa Echo de la Amazon, precum și configurarea unui sistem cu mai multe camere cu Google Home și asistentul.

Best selling & Top trending HomeKit product in our shop at this moment

HomeKit.Blog is in no way affiliated with or endorsed by Apple Inc. or Apple related subsidiaries.

All images, videos and logos are the copyright of the respective rights holders, and this website does not claim ownership or copyright of the aforementioned.

All information about products mentioned on this site has been collected in good faith. However, the information relating to them, may not be 100% accurate, as we only rely on the information we are able to gather from the companies themselves or the resellers who stock these products, and therefore cannot be held responsible for any inaccuracies arising from the aforementioned sources, or any subsequent changes that are made that we have not been made aware of.

HomeKit.Blog Is A Participant In The Amazon Services LLC Associates Program, An Affiliate Advertising Program Designed To Provide A Means For Sites To Earn Advertising Fees By Advertising And Linking To Amazon Store (Amazon.com, Or Endless.com, MYHABIT.com, SmallParts.com, Or AmazonWireless.com).

The opinions expressed on this website by our contributors do not necessarily represent the views of the website owners. 

Copyright © 2022 HomeKit Blog
. All rights reserved
United States