Skip to content

Utilizatorii raportează câteva „cărămizi” originale ale HomePod-urilor cu actualizarea versiunii software 14.6

Utilizatorii raportează câteva „cărămizi” originale ale HomePod-urilor cu actualizarea versiunii software 14.6

Versiunea de lansare 14.6 a sistemului de operare HomePod ar fi „bricking” unele dispozitive în anumite configurații – mai ales atunci când este asociat cu un Apple TV.


Se pare că HomePod-urile eșuează după actualizarea software-ului 14.6

Rapoartele utilizatorilor urmăresc probleme similare cauzate de software-ul versiunea beta 15.0. Numai HomePod-ul mare original este afectat și, de obicei, atunci când este conectat ca o pereche stereo Apple TV.

Un utilizator Reddit are mai mult de 19 HomePod-uri acasă, iar șapte dintre ele au fost cărămidate. Utilizatorul spune că trei sunt în versiunea de lansare, iar patru sunt beta, dar toate au eșuat.

unu 9to5Mac cititorul a spus că cel mai vechi difuzor dintr-o pereche stereo a eșuat după actualizarea la 14.6. HomePod a fost conectat în stereo cu altul la un Apple TV pentru audio.

Un alt post Reddit a spus că au întâmpinat aceeași problemă ca și 9to5Mac cititor. Unul dintre difuzoarele din pereche a încetat brusc să funcționeze după actualizarea la 14.6.

Deși acestea sunt doar câteva rapoarte, există un model care cade. Perechile stereo HomePod-uri, în special cele conectate la Apple TV, au cel puțin una dintre boxele cărămizii după actualizare.

AppleInsider personalul raportează toate operațiunile normale ale HomePod-urilor lor în diverse configurații. Nu am văzut probleme cu HomePod-urile în sine sau cu bricking, deși unele raportează probleme cu tvOS 14.6 legate de AirPlay.

Problema nu pare a fi răspândită și ar putea afecta în special modelele mai vechi. AppleInsider va continua să monitorizeze situația și va oferi actualizări de îndată ce vor fi descoperite orice informații noi.

Țineți pasul cu tot ceea ce Apple în săptămânal AppleInsider Podcast – și primiți o actualizare rapidă de știri de la AppleInsider Daily. Spuneți „Hei, Siri” la HomePod mini și cereți aceste podcast-uri și cel mai recent episod HomeKit Insider. Dacă doriți o experiență principală AppleInsider Podcast fără anunțuri, puteți susține podcast-ul AppleInsider abonându-vă la 5 USD pe lunar prin intermediul aplicației Apple Podcasts sau prin Patreon dacă preferați orice alt player podcast.