Recenzie ēdn SmallGarden: dureri de creștere

Cupertino, April 22, 2021

Edn Smallgarden Review HeroSursa: Christopher Close / iMore

Fiind o persoană a cărei muncă constă în principal în acoperirea HomeKit-ului și a produselor inteligente pentru casă, nu m-am gândit niciodată că o grădină va apărea vreodată pe radarul meu. Sigur, știam că grădinile inteligente erau un lucru și le luasem în considerare înainte, deoarece îmi lipsește un deget verde. Cu toate acestea, având în vedere categoriile de accesorii HomeKit limitate ale Apple și cerințele stricte, am presupus că nu vor fi niciodată potrivite pentru platforma mea la alegere.

Inutil să spun că am fost plăcut surprins când am dat peste ēdn SmallGarden în timp ce parcurgeam magazinul online Apple la sfârșitul anului trecut. Din senin, a apărut în liniște o grădină compatibilă HomeKit - evocând gânduri de a-i verifica nivelul apei cu Siri și de a-și controla luminile prin intermediul aplicației Home, așa că a trebuit să o am. Deși grădina nu este atât de inteligentă pe cât mi-am imaginat inițial și, chiar dacă are o parte echitabilă de ciudățenii, nu regret insta-buy. Să ne scufundăm în recenzia ēdn SmallGarden.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Edn SmallGarden

ēdn SmallGarden

Linia de fund: Pentru cei cărora le lipsește un deget verde și trebuie să aibă HomeKit în toate lucrurile, ēdn SmallGarden face grădinăritul cât mai aproape de o experiență hands-free.

Binele

 • Design modern
 • Îndrumări pentru aplicații
 • Funcționează cu HomeKit

Răul

 • Scump
 • Ciudățenii de aplicație și iluminat
 • Lipseste sticla
 • Controalele HomeKit sunt limitate

ēdn SmallGarden: Preț și disponibilitate

Ambalaje pentru grădini mici Edn

Sursa: Christopher Close / iMore

Ēdn SmallGarden este disponibil în prezent online, prin edntech.com și, din moment ce acceptă HomeKit, prin Apple.com. Setul de bază ēdn SmallGarden se vinde cu 199,95 USD și include tot ce aveți nevoie pentru a crește, inclusiv un set de zece semințe de busuioc.

Soiuri suplimentare SeedPod și un pod personalizat fără semințe sunt, de asemenea, disponibile prin ēdn pentru 29,00 USD. ēdn oferă, de asemenea, un serviciu de abonament SeedPod care vă trimite automat o opțiune la alegere atunci când podurile dvs. actuale ajung la sfârșitul ciclului lor de viață la un preț redus de 20 USD.

ēdn SmallGarden: Ce imi place

Componente Edn Smallgarden Review

Sursa: Christopher Close / iMore

Ēdn SmallGarden are un design modern și elegant, cu o frumoasă bază din lemn de nuc, accente din plastic negru și o gamă de iluminat fixă ​​din aluminiu care se află deasupra zonei SeedPod. Grădina poate suporta zece SeedPod-uri la un moment dat, dar întregul pachet este surprinzător de subțire și compact, cu o înălțime de 11 inci și o lățime de 16 inci, în ciuda numărului mare. Completarea designului este un singur buton pentru comutarea manuală a luminilor și un indicator LED de stare, oferind totul un aspect curat.

Configurarea ēdn SmallGarden este rapidă, ușoară și, mai important, fără mizerie, ceea ce îmi place. Cea mai mare parte a lucrării constă în introducerea SeedPods în cupe pe care le introduceți în tava de bază detașabilă, introducerea senzorului de apă, conectarea bazei și descărcarea aplicației iOS ēdn. Îmi place modul în care nu există alimente vegetale de adăugat cu SeedPods, deoarece includ substanțe nutritive care eliberează în timp și modul în care păstăile se așează în cupe separate, care le păstrează totul frumos și ordonat.

Rezultatele recenziei Edn Smallgarden

Sursa: Christopher Close / iMore

La conectarea la ēdn SmallGarden, sistemul de iluminare cu LED vă întâmpină cu un efect de fade-in delicat. Înainte de a dezlega cutia de unități, am presupus că lumina va fi doar aprinsă și oprită și va fi controlată, așa că am fost încântat să văd că are și o diminuare. Îmi place, de asemenea, modul în care lumina grădinii sorbe puterea, depășind în jur de 12 wați la nivelurile maxime de luminozitate, aproape de un bec tipic cu LED.

Adăugarea de apă la ēdn SmallGarden este simplă, rezervorul fiind parțial deschis și îndepărtat de partea SeedPods. Pentru a porni SeedPod-urile corect, umpleți rezervorul la aproximativ 75% (32 uncii) și, în majoritatea cazurilor, va trebui să îl completați aproximativ la fiecare două până la două săptămâni. LED-ul mic de pe partea grădinii își schimbă culoarea în funcție de cantitatea de apă din rezervor, roșu indicând 25% plin și verde reprezentând 100%.

Edn Smallgarden Edn App

Sursa: iMore

Îmi place să citesc despre diversele repere și cum aplicația vă oferă o indicație clară a momentului în care trebuie să luați măsuri cu planta dvs.

După plantarea inițială, cea mai mare parte a timpului dvs. cu plantele dvs. se învârte în jurul interacțiunii cu aplicația ēdn. Aplicația lui ēdn este ușor de navigat, cu ecrane și setări minime. Împreună cu comenzile de iluminare, furnizează măsurători și programări cruciale ale nivelului apei. Configurarea unui program durează doar câteva atingeri și este ușor să faceți ajustări după aceea, deși nu aș putea urmări o modalitate de a șterge complet programul.

Deoarece sunt în esență un începător complet în domeniul grădinăritului, apreciez modul în care aplicația ēdn oferă o defalcare a ciclului de viață al plantelor dvs. Îmi place să citesc despre diversele repere și cum aplicația vă oferă o indicație clară a momentului în care trebuie să luați măsuri cu planta dvs. Fără aplicație, nu aș ști când aș putea să-mi recoltez plantele sau când trebuie să le prind, așa că îmi face plăcere să o deschid din când în când pentru a verifica lucrurile.

Pictograma aplicației Edn Smallgarden

aplicația ēdn

Aplicația ēdn pentru iOS vă permite să monitorizați și să controlați iluminatul pentru SmallGarden de oriunde din lume.

Aplicația Edn Smallgarden Home

Sursa: iMore

Desigur, principalul apel pentru mine cu ēdn SmallGarden este compatibilitatea HomeKit. Prin intermediul aplicației Home, ēdn SmallGarden apare la fel ca cele mai bune becuri HomeKit care îmi plac destul de mult - ceea ce înseamnă că le puteți porni și opri cu o atingere sau puteți striga prin Siri și puteți face ajustări de luminozitate incrementale.

De asemenea, puteți automatiza ēdn SmallGarden și îl puteți folosi în scene, astfel încât să funcționeze în tandem cu majoritatea celor mai bune accesorii HomeKit. Întrucât prefer să folosesc aplicația Home cât mai mult posibil pentru nevoile mele inteligente de casă, îmi place cum aș putea integra programul grădinii pentru a porni și dezactiva rutina zilnică a gospodăriei mele. Din păcate, senzorul de apă din grădină nu este disponibil în HomeKit, deci nu puteți configura notificări sau vizualiza niveluri prin intermediul aplicației Apple.

ēdn SmallGarden: Ce nu-mi place

Edn Smallgarden Review Watering

Sursa: Christopher Close / iMore

Ca cineva care testează multe HomeKit și accesorii inteligente pentru casă, îmi petrec destul de mult timp cu aplicațiile buggy de la producătorii de accesorii - iar aplicația ēdn este mai mult la fel. O problemă este că aplicația trimite notificări care indică faptul că plantele mele de busuioc au acum 15 zile de mai multe ori după a 15-a zi. Este ciudat ca aplicația să trimită același mesaj la trei, patru sau chiar până la șapte zile după fapt.

Notificările privind nivelul apei au fost, de asemenea, destul de eronate și confuze. În timp ce aplicația ēdn ar trebui să vă trimită mesaje care să vă anunțe când apa este goală, aplicația aparent le trimite indiferent de nivelul apei. În mod frecvent, voi deschide aplicația ēdn după ce primesc această notificare numai pentru a vedea că aplicația raportează că nivelul apei este la 50%, 75% sau 100% plin, ceea ce mă duce la prima mea reclamație hardware - lipsa unei priveliști sticlă.

Edn Smallgarden Review Led

Sursa: Christopher Close / iMore

Deoarece nu există nicio modalitate de a vedea în interiorul ēdn SmallGarden fără a îndepărta fizic partea de sus, udarea poate fi oarecum un crapshoot - mai ales atunci când aplicația raportează două lucruri diferite. Acum, indicatorul luminos LED din grădină ar trebui să ajutați la acest lucru, dar amplasarea LED-ului pe partea opusă a rezervorului de apă face dificilă atenția la turnarea apei în grădină fără vărsare. LED-ul se actualizează, de asemenea, numai atunci când atinge anumite praguri, astfel încât s-ar putea să ajungeți să udați prea mult, așteptând ca lumina să schimbe starea.

Cu toate acestea, pentru un sistem de grădinărit care se bazează pe iluminat pentru a promova creșterea, sistemul de lumină ar trebui să fie solid ca o piatră - ceea ce nu este.

Vorbind despre LED-uri, văd, de asemenea, accese din sistemul de lumină al SmallGarden care se opresc la întâmplare. În unele zile, luminile se vor stinge de una sau două ori pe tot parcursul zilei, în timp ce altele o vor vedea stingându-se la fiecare cinci până la zece minute. Din fericire, aceste atacuri nu sunt o normă, deoarece văd zilele în care luminile funcționează corect cel mai adesea. Cu toate acestea, pentru un sistem de grădinărit care se bazează pe iluminat pentru a promova creșterea, sistemele de lumină ar trebui să fie solide ca roca - ceea ce nu este.

În cele din urmă, deși am avut succes cu creșterea păstăilor de busuioc, a fost doar după ce am eșuat lamentabil cu păstăile inițiale care au venit în cutie. Nu pot spune cu siguranță ce a mers prost la prima mea încercare, dar opt din cele zece păstăi nu au reușit să încolțească, iar cele două plante care au crescut au murit destul de repede. Din păcate, echipa ēdn a răspuns într-o zi la solicitările mele de asistență - oferind sugestii utile și, în cele din urmă, trimițând un nou set de poduri, astfel încât să pot începe din nou, ceea ce a făcut trucul.

ēdn SmallGarden: Competitia

Tundere de bază Aerogarden Bounty

Sursa: AeroGarden

Deși nu este încă o bază de uz casnic, grădinile interioare devin din ce în ce mai populare datorită comenzilor convenabile și a întreținerii reduse. Există destul de multe opțiuni din care puteți alege astăzi, dintre care unele includ funcții precum comenzile Alexa sau Google Home și altele care o simplifică fără a fi nevoie de o aplicație. Cu toate acestea, când vine vorba de compatibilitatea HomeKit, ēdn SmallGarden este numai grădină interioară până în prezent care acceptă platforma Apple.

Opțiunile populare includ Click and Grow Smart Indoor Garden Pro și diverse modele din linia AeroGarden Bounty and Family. Ambii concurenți au un set de caracteristici similar cu ēdn SmallGarden, incluzând lumina de sus, iluminatul cu LED-uri, plantele și, bineînțeles, comenzile aplicației prin Bluetooth sau Wi-Fi.

Spre deosebire de ēdn SmallGarden, Click and Grow Pro acceptă doar nouă păstăi și costă cu 50 de dolari mai mult, dar îl compensează cu un senzor de apă plutitor pe dispozitiv. Linia AeroGarden include sisteme de blat și modele independente mai mari, care pot crește plante mai mari, dar, cu cât este mai mare dimensiunea, cu atât este mai mare prețul.

ēdn SmallGarden: Ar trebui să-l cumperi?

Edn Smallgarden Recenzie Tundere

Sursa: Christopher Close / iMore

Ar trebui să cumpărați asta dacă ...

 • Nu ai un deget verde
 • Vrei o grădină interioară elegantă
 • Vrei o grădină interioară cu HomeKit

Nu ar trebui să cumperi asta dacă ...

 • Vrei o grădină interioară la prețuri accesibile
 • Nu vrei să te încurci cu o aplicație
 • Doriți alerte de apă și multe altele prin HomeKit

Dacă nu aveți un deget verde și doriți ceva ce puteți gestiona în interior, ēdn SmallGarden ar putea fi pentru dvs. Grădina elegantă și dimensiunile compacte ale lui ēdn nu arată din loc în interior și nu necesită o călătorie în aer liber pentru a ține pasul cu udarea cu ajutorul aplicației și a comenzilor HomeKit. Confortul vine la un preț, totuși, cu o etichetă de preț de 200 USD și, deși este plăcut să aveți, caracteristicile HomeKit sunt limitate, lăsând alerte de apă și multe altele disponibile numai prin intermediul aplicației ēdn.

3
din 5
La sfârșitul zilei, ēdn SmallGarden - deși este incredibil de convingător, nu oferă o experiență de grădinărit cu adevărat fără probleme, cu problemele sale hardware și software. Lipsa de ochelari de vedere pe dispozitiv, ciudățenii cu iluminarea și notificările nesigure ale nivelului apei fac din grădină una pe care aș recomanda-o doar dacă sunteți neîncetat să aveți o opțiune compatibilă HomeKit - mai ales cu prețul său scump.

Edn SmallGarden

ēdn SmallGarden

Linia de fund: În timp ce face grădinăritul fără probleme și fără mizerie, problemele hardware și software ale lui ēdn SmallGarden împiedică experiența generală.

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind linkurile noastre. Află mai multe.

Best selling & Top trending HomeKit product in our shop at this moment

HomeKit.Blog is in no way affiliated with or endorsed by Apple Inc. or Apple related subsidiaries.

All images, videos and logos are the copyright of the respective rights holders, and this website does not claim ownership or copyright of the aforementioned.

All information about products mentioned on this site has been collected in good faith. However, the information relating to them, may not be 100% accurate, as we only rely on the information we are able to gather from the companies themselves or the resellers who stock these products, and therefore cannot be held responsible for any inaccuracies arising from the aforementioned sources, or any subsequent changes that are made that we have not been made aware of.

HomeKit.Blog Is A Participant In The Amazon Services LLC Associates Program, An Affiliate Advertising Program Designed To Provide A Means For Sites To Earn Advertising Fees By Advertising And Linking To Amazon Store (Amazon.com, Or Endless.com, MYHABIT.com, SmallParts.com, Or AmazonWireless.com).

The opinions expressed on this website by our contributors do not necessarily represent the views of the website owners. 

Copyright © 2022 HomeKit Blog
. All rights reserved
United States