homekit plugs do not respond from a different AP (using PLC extender)

Cupertino, October 7, 2021

Hello! I have some homekit plugs (meross) that work well when I'm down, in the same access point as them. Upstairs I have a WiFi PLC extender (tp link) that connects to the same network (same IP range, network mask, etc.). They also have the same SSID (using the TPLink "cloning" feature). When upstairs, the outlets always appear "unresponsive". I'm not sure what I can do to make it work. I don't think the upstairs AP has a firewall, but maybe I'm wrong. For reference, I also have some eufy cameras that use a homekit enabled HUB (which is wired). that seems to work fine regardless of the AP Im connected

Best selling & Top trending HomeKit product in our shop at this moment

HomeKit.Blog is in no way affiliated with or endorsed by Apple Inc. or Apple related subsidiaries.

All images, videos and logos are the copyright of the respective rights holders, and this website does not claim ownership or copyright of the aforementioned.

All information about products mentioned on this site has been collected in good faith. However, the information relating to them, may not be 100% accurate, as we only rely on the information we are able to gather from the companies themselves or the resellers who stock these products, and therefore cannot be held responsible for any inaccuracies arising from the aforementioned sources, or any subsequent changes that are made that we have not been made aware of.

HomeKit.Blog Is A Participant In The Amazon Services LLC Associates Program, An Affiliate Advertising Program Designed To Provide A Means For Sites To Earn Advertising Fees By Advertising And Linking To Amazon Store (Amazon.com, Or Endless.com, MYHABIT.com, SmallParts.com, Or AmazonWireless.com).

The opinions expressed on this website by our contributors do not necessarily represent the views of the website owners. 

Copyright © 2022 . All rights reserved
United States