The control center main page is blank on first opening

Cupertino, January 7, 2022

I've noticed this problem forever (maybe 3-4 years), all iOS versions since then, with and without Homebridge (on RPi, Docker) and with and without HomeAssistant. iPhone X. Looks like the first time the page opens, it can't load. Go back to reopening and it works and stays on for a while (I guess as long as a state is kept in RAM). Does anyone else see this? To play: - Open the Control Center (iPhone locked or unlocked) - Tap Home - The page is completely blank (only the Homekit icon in the top right) - Turn around and enter again, working

Best selling & Top trending HomeKit product in our shop at this moment

HomeKit.Blog is in no way affiliated with or endorsed by Apple Inc. or Apple related subsidiaries.

All images, videos and logos are the copyright of the respective rights holders, and this website does not claim ownership or copyright of the aforementioned.

All information about products mentioned on this site has been collected in good faith. However, the information relating to them, may not be 100% accurate, as we only rely on the information we are able to gather from the companies themselves or the resellers who stock these products, and therefore cannot be held responsible for any inaccuracies arising from the aforementioned sources, or any subsequent changes that are made that we have not been made aware of.

HomeKit.Blog Is A Participant In The Amazon Services LLC Associates Program, An Affiliate Advertising Program Designed To Provide A Means For Sites To Earn Advertising Fees By Advertising And Linking To Amazon Store (Amazon.com, Or Endless.com, MYHABIT.com, SmallParts.com, Or AmazonWireless.com).

The opinions expressed on this website by our contributors do not necessarily represent the views of the website owners. 

Copyright © 2022 . All rights reserved
United States